Evolio X5 vine cu un preț bun și cu garanție inclusă pentru ecranul spart

Evolio X5 vine cu un preț bun și cu garanție inclusă pentru ecranul spart

Românii de la Evolio au anunțat lansarea noului lor vârf de gamă, Evolio X5. Telefonul are dotări de mid-range, dar vine cu o garanție specială, care presupune înlocuirea gratuită a ecranului spart. 

X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare. Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5”și o grosime de doar 8 mm.

Telefonul beneficiază de două camere foto ce redau culori naturale, cea principală, de 13MP, respectiv o cameră frontală de 5 MP. Sistemul audio cu procesor Bes Smart 2.0 beneficiază de un algoritm de conversie digital – analog în timp real.

X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis.

Smartphone-ul va fi comercializat în rețelele de specialitate începând cu data de 3 decembrie la prețul recomandat de 999.9 lei. Versiunea de culoare gri închis va fi disponibilă din ianuarie 2016.

Începând cu 11 noiembrie, telefonul poate fi achiziționat în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com. Primele 100 de comenzi au prețul promoțional de 699 lei.

Citește și:
Etichete: