Cea mai mare mutare eMAG: Preia Fashion Days și grăbește dezvoltarea în zona fashion

Cea mai mare mutare eMAG: Preia Fashion Days și grăbește dezvoltarea în zona fashion

eMAG este cel mai mare magazin online din România, iar acum preia Fashion Days pentru a se extinde în zona fashion.

eMAG anunță că a început demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days. În mai 2015, compania va depune o solicitare către autoritățile de reglementare a concurenței privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie deținută de Naspers. Tranzacția se va finaliza după primirea acordului de la Consiliul Concurenței. Totuși, Fashion Days va continua dezvoltarea ca specialist în fashion.

Prin această preluare, eMAG continuă strategia de poziționare în industria de fashion online, segment pe care a intrat la finalul lunii martie 2015, conform comunicatului remis „Playtech“. De această tranzacție vor beneficia ambele companii. Fashion Days își va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar eMAG va beneficia de expertiza în fashion, parteneriate strategice și baza de clienți a Fashion Days. Biroul central al Fashion Days va fi mutat la București.

Vizita depozit eMAG pentru Playtech, 18 noiembrie 2014-1203

„Este un moment important în dezvoltarea eMAG și vom aduce beneficii importante tuturor clienților noștri. Oamenii din spatele Fashion Days pun foarte multă pasiune, sunt foarte talentați, și ne dorim ca împreună cu experiența în comerț online a colegilor din eMAG să ne dezvoltăm mai repede în regiune“, a declarat Iulian Stanciu, acționar și director general eMAG.

În ultimii 14 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, mai ales pe segmentul electroIT. Fashion Days are peste opt milioane de utilizatori și o ofertă cu circa 200.000 de produse de la peste 500 branduri internaţionale.

Citește și: