Dreamhack Cluj 2015: ce poți vedea și cum te poți distra la cel mai mare festival digital

Dreamhack Cluj 2015: ce poți vedea și cum te poți distra la cel mai mare festival digital

Dreamhack Cluj-Napoca 2015 se desfășoară săptămâna aceasta la Sala Polivalentă din Cluj. Alături de programul turneelor esports și de zonele pregătite de PGL pentru gameri, partenerii DreamHack Cluj-Napoca 2015 prezenți cu standuri au anunțat că îi așteaptă pe fani cu premii, lansări de produse, give aways și întâlniri cu vedete. 

Partenerul principal, Telekom, va avea competiții de Counter-Strike în fiecare zi la standul său, iar câștigătorii vor fi recompensați cu smartphone-uri de top. De interes pentru fanii youtuberilor sunt momentele în care la standul Telekom își vor face apariția trei vloggeri celebri: Tequila, Zmenta și John vin la DreamHack Cluj 2015 ca să se joace cu vizitatorii. 

Vizitatorii standului Intel vor putea testa unele dintre cele mai puternice configurații de gaming disponibile pe piață, culminând cu cele dotate cu procesoare din a șasea generație Intel Core. În toate zilele evenimentului, la standul Intel vor avea loc competiții Counter-Strike: Global Offensive pe computere dotate cu procesoare Intel Core i7.

La standul Intel va fi găsită și tehnologia de realitate virtuală Oculus Rift, ce va fi prezentată pe laptopuri puternice de gaming. Vizitatorii vor putea, de asemenea, testa cele mai mici PC-uri cu tehnologie Intel – Intel Compute Stick si Intel Next Unit of Computing. Pe lângă mini PC-uri vor fi prezentate și noi soluții de stocare Intel, seria de SSD-uri 535, mult mai rapide și mai fiabile față de clasicele hard disk-uri. PC-urile de gaming pe care vor avea loc competițiile de Counter-Strike: Global Offensive sunt dotate cu SSD-uri Seria 730 și 750.Tehnologia Intel RealSense, va fi și ea prezentată în cadrul evenimentului pe dispozitive cu cea de-a șasea generație a gamei de procesoare Intel Core.

Unice la DreamHack Cluj-Napoca 2015 vor fi meciurile între și cu Team LGB eSports și Team Property, două echipe de fete jucătoare de Counter-Strike*: Global Offensive*, printre singurele din Europa. Meciurile vor avea loc vineri și sâmbătă, 30 și 31 octombrie a.c., la standul Intel, între orele 16.00 – 19.00.

Sute de premii surpriză îi așteaptă pe toți cei care vor veni să viziteze standul Intel, printre acestea vouchere de gaming și produse promoționale.

Până pe 28 octombrie, vor fi oferite câte 20 de invitații pe zi pentru toate cele 4 zile ale DreamHack Cluj-Napoca 2015 tuturor fanilor care participă la concursul de pe pagina de Facebook Intel România. Pentru a afla mai multe informații despre cum pot câștiga o invitație, fanii pot intra la https://www.facebook.com/IntelRomania.

Vizitatorii standului HyperX vor putea testa: căștile Cloud și Cloud II și FURY Mouse Pads. Activități:  1 vs1 King of the Hill CS:GO, 1 vs 1 King of the Hill Rocket League and 1 vs 1 King of the Hill LoL tournaments.  Mouse Pads, Headsets, SSDs, and RAM pot fi câștigate ca premii la aceste turnee.

La standul ASUS se organizează turnee ad-hoc de DOTA2 si Hearhtone. Înscrierile se fac în zilele festivalului, în cursul dimineții, până la prânz, iar după-amiaza se dă startul turneelor. Câștigătorii turneelor (locurile I-III) vor primi diplome, cupe și premii. De asemenea, la ASUS se organizeză tombole în fiecare zi a festivalului DreamHack Cluj-Napoca 2015. Tot acolo, vizitatorii au la dispoziție 10 PC-uri de gaming G20, pentru testare pe sistemul Free-to-Play.  Printre produsele și sistemele aduse de ASUS la DreamHack Cluj-Napoca se numără: G752, noul G20CA, desktop-ul de gaming compact pe platforma Skylake și placa video GTX 980. Noutățile prezentate în premieră la DreamHack Cluj-Napoca 2015 sunt: ROG G11, desktop de gaming nou, tot pe Skylake;  ROG Maximus VIII Extreme, ROG Matrix GTX 980Ti, ROG Poseidon 980Ti, Strix 980Ti  Castile Strix 2.0; ROG Swift PG279Q; Plăcile de sunet din gama Strix; Plăcile de gaming din gama Z170 (lansate în august, septembrie).

HTC îi așteaptă pe gameri cu două produse inovative. HTC Vive oferă cea mai captivantă experienţă a unui sistem de Realitate Virtuală. HTC și Valve au introdus sistemul sistemul de urmărire la 360 de grade Full Room Scale 360 Degree Solution, prin care te poți ridica, merge prin cameră şi poți explora spaţiul virtual, poți inspecta obiectele din orice unghi şi interacţiona cu adevărat cu mediul înconjurător. 

La standul său, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower powered by ASUS, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Skylake si Haswell-E, noua gamă de laptop-uri de gaming MyWay P, o stație grafică Maguay PowerStation, noile monitoare Iiyama de gaming si 4K etc.

La standul TP-LINK Romania, vizitatorii sunt așteptați să vadă cel mai tare router de gaming al TP-LINK, Archer C3200 triband. TP-LINK organizează turnee 1v1 de HearthStone și League of Legends, meciuri demonstrative de LoL cu premii, give aways și invitați supriză din categoria gamerilor profesioniști.

Logitech România va prezenta noile dispozitive de gaming anunțate worldwide în ultima lună de producător. Gamerii vor putea testa și admira noile seturi de căști G633 și G933 Artemis Spectrum, dar și noua tastatură G410 Atlas Spectrum. Noile căști sunt primele ce integrează tehnologiile Dolby și DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G integrate împreună cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambianțe reale, permițând receptarea inamicilor în timp ce se furișează și putând oferi o acuratețe precisă sunetului. Tastatura G410 deține switch-uri mecanice Romer-G care oferă o acționare cu 25% mai rapidă decât orice alt model de tastatură cu switch-uri mecanice, o rezistență crescută în timp, iluminare color inteligentă si un design tenkeyless.Porțile Sălii Polivalente se vor deschide joi și vineri de la ora 10.00, iar sâmbătă și duminică de la ora 9.30 și se vor închide după ce se vor termina meciurile programate.

Fie că-și doresc să asiste la cel mai mare spectacol de sport electronic din România ori vor să fie jucători, PGL a pregătit fanilor esports 4 zile de turnee și programe extraordinare cu premii totale de peste 300.000 de dolari.

Competițiile de la Dreamhack Cluj 2015

Punctul forte al festivalului digital va fi turneul Major de CS:GO – DreamHack Open. În cadrul acestuia, cele mai bune 16 echipe de CS:GO din lume se luptă pentru trofeu şi premii totale de 250.000 de dolari. O echipă multinaţională formată din 14 analiști și comentatori celebri va fi prezentă în studioul DreamHack Cluj-Napoca. 

Turneul de HearthStone PGL Winter Tavern Tales 2015 adună 128 de jucători din țară și străinătate care se vor întrece pentru premii totale de 25.000 de dolari. Dintre cei 128 de concurenţi doar 16  vor avansa  în playoff, care se va desfăşura în sistem bracket single-elimination, Best of 5, unde orice greșeală va însemna eliminarea din turneu.

PGL duce show-ul cosplayerilor la un nou nivel: jocuri, workshop-uri, dezbateri, distracție și premii în valoare de 8.000 de dolari. Convenția PGL Cosplay Open are și un juriu de excepție, compus din Marie Claude Bourbonnais (Canada), Tabitha Lyons (UK), Calypsen Cosplay (Polonia) și Dyana Smythe (RO). Cvartetul juraţilor va decide care sunt cele mai bune costume şi destinaţia premiilor. Toți cosplayerii care vin costumați au acces gratuit la DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Gamerii români au parte de competiții organizate de PGL exclusiv pentru ei. PGL Dota 2 Ancients of War, Calificările naționale la Campionatul Mondial IeSF, Cupa Liceelor la League of Legends, Cupa Facultăților la Hearthstone, Cupa Școlilor la Minecraft și alte turnee amplasate în zona PGL Arena sunt competiții care aduc premii și glorie în lumea sporturilor electronice.

Programul tuturor competițiilor este disponibil pe www.dreamhack.ro, secțiunea Program.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: