Double Candy, un joc românesc la fel de enervant ca Flappy Bird

Double Candy, un joc românesc la fel de enervant ca Flappy Bird

Double Candy este un joc românesc foarte simplu dar, în același timp, foarte complicat. Noi l-am testat, ne-a plăcut și ne-a făcut să vrem să dăm cu telefoanele de pământ.

UPDATE: Jocul este acum disponibil și pe iOS. Îl puteți descărca de aici.

Flappy Bird a creat o adevărată manie printre posesorii de smartphone-uri și tablete din întreaga lume, datorită graficii minimaliste, controlului simplist, dar și gradului de stres pe care îl năștea fiecare joc.

Double Candy este construit după aceeași idee, numai că duce lucrurile mai departe, având o grafică care constă dintr-un fundal alb și două bombonele de culori diferite.

Jocul este creat de românii de la ZuMedia Games și are o mecanică foarte simplă: ai, în centrul ecranului, pe un fundal alb, două bombonele lipite una de cealaltă – una galbenă și una portocalie – și de fiecare dată când apeși pe ecran, ele se învârt, schimbându-și ordinea.

În timpul acesta, alte bomboane – galbene sau portocalii – vin fie de sus, fie de jos, iar tu trebuie să le prinzi cu bomboana de aceeași culoare.

Poate că sună simplu, dar Double Candy este un joc foarte dificil, care provoacă depenendență. Creatorii se laudă cu un scor de 136, iar eu am reușit să ajung la 52.

Deocamdată există numai în versiune de Android, dar în curând va ajunge și pe iOS. E gratuit și îl puteți descărca de aici, dar să nu dați vina pe noi pentru eventualele telefoane sparte.

Voi la ce scor ați reușit să ajungeți?

double candy

Citește și:
Etichete: