Doi oameni cu jetpack zboară în jurul unui Airbus A380

Doi oameni cu jetpack zboară în jurul unui Airbus A380

Cel mai interesant videoclip al ultimelor zile vine din Dubai, acolo unde doi oameni cu Jetpack s-au întrecut cu un Airbus A380.

Airbus A380 este cel mai mare avion din lume, însă acest lucru nu i-a descurajat pe Yves Rossy și Vince Reffet. În cazul în care nu ați auzit de cei doi, trebuie să știți că, în trecut, au mai înregistrat un material video de excepția din jetpack, deasupra Marelui Canion din Statele Unite ale Americii. Acela, însă, nu se compară cu cea au realizat în Dubai. Dotați, ca de obicei, cu jetpack-uri, Rossy și Reffet au zburat în jurul unui A380 aparținând liniei aeriene Emirates.

După cum scriu cei de la Business Insider, întregul videoclip este o reclamă pentru linia aeriană din Emiratele Arabe Unite, însă acest lucru nu îl face mai puțin interesant. Materialul a fost filmat la o altitudine de aproximativ 1,2 kilometri, iar pe parcursul său, cei doi au zburat în jurul aeronavei.

Desigur, videoclipul ne-ar putea da de înțeles că totul a fost extrem de ușor, din moment ce cascadorii nu par a avea mari probleme în a efectua diversele manevre. Rossy și Reffet menționează, însă, pe site-ul lor că toată operațiunea a necesitat o colaborare excelentă, iar etapa de planificare a durat foarte mult.

Citește și:
Etichete: