Acest simulator de pisici o să te ajute să înțelegi cât de mult se străduiesc să te trezească

Acest simulator de pisici o să te ajute să înțelegi cât de mult se străduiesc să te trezească

Felul în care funcționează creierul felinelor e o enigmă pentru orice ființă umană. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să intri în creierul unei pisici pentru a înțelege diverse lucruri, cum ar fi de ce decide să îți miaune în ureche atunci când ai somnul cel mai plăcut?

Will Herring a dezvoltat un simulator numit My Garbage Cat Wakes Me Up At 3AM Every Day, care te pune în ipostaza unei pisici aflate în aceeași încăpere cu inamicul. Acest inamic se întâmplă să fie stăpânul adormit. Misiunea ta este de a crea același haos pe care pisica ta îl creează pentru tine, scrie The Verge.

pisica simulator

Scopul jocului este foarte clar formulat de opțiunile pe care le ai: dărâmă totul până când stăpânul se trezește, folosește săgețile pentru a sări și a te mișca, apasă pe Z pentru a mieuna și plânge încontinuu, fă tot ce poți mai rău.

Câștigi jocul dacă reușești să îți trezești stăpânul, iar premiul constă în suferința sa. Grafica nu este cea mai fericită, semănând izbitor cu cea a Nintendo GameBoy. Dar credem că puțin haos o să îți dea o mică satisfacție.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: