Din castel în Jurassic World: cum ar arăta prințesele Disney dacă ar fi velociraptori [FOTO]

Din castel în Jurassic World: cum ar arăta prințesele Disney dacă ar fi velociraptori [FOTO]
Andrada Bonea
Andrada Bonea
13:21 23.06.2015

Nu ai putea face o combinație mai reușită decât cea între dinozauri și prințesele Disney. Până la urmă, dinozaurii sunt înfricoșători și fascinanți, iar prințesele sunt încântătoare. 

Artista Laura Cooper, inspirată de Jurassic World, a creat o serie inedită de ilustrații care înfățișează dinozauri îmbrăcați precum cele mai populare prințese Disney. Aceasta spune că inspirația i-a venit din dragostea pentru Jurassic Park, pe care o are încă din copilărie. În mod surprinzător, pe locul doi se află filmul Disney Frumoasa și Bestia, potrivit Mashable.

Aceste două pasiuni contradictorii au dat naștere desenelor pe care le puteți vedea în galeria de mai sus. Velociraptorii înfricoșători din film par mai prietenoși în rochii și coafați precum niște descendente veritabile din familii regale. Dacă punem la socoteală și faptul că în realitate, un velociraptor nu măsura mai mult de 50 de centimetri, parcă se evaporă toată teama. Puteți vedea mai multe lucrări ale ingenioasei artiste pe site-ul său, XP Web Comics.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: