28 ian. 2015 | 17:24

Dakele 3 este o clonă de iPhone 6 mai atrăgătoare decât originalul

ACTUALITATE
Dakele 3 este o clonă de iPhone 6 mai atrăgătoare decât originalul

Contrar clonelor incredibil de ieftine de iPhone pe care le găsim peste tot, noul Dakele 3 este un smartphone care arată bine şi include dotări premium.

Cu mai bine de o lună înainte de lansarea oficială a iPhone 6 au ajuns online prime inspirate dintr-o serie de carcase ce circulau pe internet. După ce produsul finit a fost disponibil pentru achiziţie, lansările de telefoane incredibil de similare ieşite din Cupertino nu au încetat să apară. Cele mai multe din ele sunt însă foarte ieftine, în timp ce aparatul ilustrat în imaginea de mai sus joacă în altă ligă.

Acesta este Dakele 3, un aparat care se mândreşte cu trăsăturile sale de iPhone. Rulează Android, este dotat cu un microUSB în locul portului Lightning şi, deşi aţi fi tentaţi să credeţi că încorporează un senzor de amprentă, v-aţi înşela. Butonul circular de sub ecran nu face decât să vă ducă rapid în ecranul principal. Are o grosime de doar 7,25 milimetri, iar carcasa este realizată integral din aluminiu pentru obţinerea unui aspect premium. Deşi acest aspect trebuie testat, datorită cadranului de jur împrejur realizat din aliaj de titan, s-ar putea să fie chiar mai rezistent decât un iPhone 6 original, prin prisma faptului că nu se îndoaie.

În ceea ce priveşte configuraţia hardware, panoul Full HD de 5 inci protejat cu sticlă safir ranforsată maschează un octa-core pe 64 de biţi de la MediaTek tactat la 1,7 GHz, un GPU Mali T760 şi o cantitate generoasă de 3GB RAM. Memoria internă este de 16 GB, iar cele două camere sunt de 13 megapixeli pe spate şi 8 megapixeli pe partea din faţă. Are o baterie de 2.500 mAh şi s-ar putea să fie o afacere foarte bună având în vedere preţul de 240 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele