Dacia lansează o ediție specială a modelului Duster

În cadrul unui eveniment desfășurat pe 28 octombrie, cei de la Dacia au lansat o ediție specială a modelului Duster.

Ediția specială a SUV-ului produs de Dacia, denumit Duster Connected by Orange, a fost dezvoltat în colaborare cu operatorul de telefonie mobilă. Se pare că noul model se adresează clienților care își doresc să beneficieze de avantajele tehnologiei mobile chiar și atunci când se află la volanul mașinii.

CITEȘTE ȘI: TOP Gadgeturi și accesorii auto pe care trebuie să le ai în mașina ta

Noul model Dacia Duster este echipat cu un dispozitiv Wi-Fi on board care asigură permanent accesul la internet, prin intermediul Orange. Sistemul dezvoltat de Orange România permite conectarea a până la 10 dispozitive Wi-Fi simultan, la un trafic lunar de 12 GB (la viteze 4G) inclus timp de doi ani.

Printre altele, au fost folosite noi jante de aluminiu de 16 inch și ornamente cu aspect de crom satinat. Interiorul autovehiculului beneficiază acum de o tapițerie textilă, de volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele și de scaune față încălzite. Modelul dispune și de un sistem de asistență video la parcare.

Cei care preferă motoarele pe benzină vor putea opta pentru propulsorul 1.6 16V, care dezvoltă o putere de 114 CP și care beneficiază de un cuplu maxim de 156 Nm la 4000 rot/min. De cealaltă parte, în cazul în care vă doriți un motor diesel, aveți la dispoziție motorul 1.5 dCi de 109 CP. Ediția specială a modelului Dacia Duster poate fi comandată începând cu această săptămână, prețul variind între 15.400 și 19.100 de euro.

FOTO Alexandru Matei

Citește și:
Etichete: