Dacă vrei neapărat uriașul iPad Pro, va trebui să ai ceva mai multă răbdare

Dacă vrei neapărat uriașul iPad Pro, va trebui să ai ceva mai multă răbdare

Zvonuri privind lansarea unei tablete uriașe de la Apple există de mult timp și se sugera faptul că aceasta ar putea fi prezentată întregii lumi odată cu iPhone 6S și cu iOS 9.

Totuși, potrivit fimei de analiză AppSee, tableta ar putea veni ceva mai târziu și va avea sistemul de operare iOS 9.1 preinstalat.

Dispozitivul în sine va fi un gigant performant. Vorbim despre un display de 12,9 inch cu rezoluție 2723×2048 care ar putea fi destinat utilizatorilor business, care vor un device pe care să facă și treabă, nu numai să se distreze.

Mișcarea este destul de importantă, având în vedere că gadgetul va avea un ecran mai are decât MacBook-ul lansat de curând.

Există zvonuri potrivit cărora gigantul din Cupertino va avea chiar și un stylus compatibil cu funcționalitatea force touch, lucru ciudat, având în vedere că Steve Jobs a crezut că stylusul este o aberație.

Dacă zvonurile se confirmă, iPad Pro va fi cea mai mare schimbare în gama de tablete iPad de la introducerea iPad mini (2012) încoace. Apple ar putea chiar să îi convingă pe utilizatori să cumpere din nou tablete, având în vedere că această piață scade vertiginos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: