Dacă alarma nu te trezește, acest pat va reuși

Dacă alarma nu te trezește, acest pat va reuși

Un utilizator  de YouTube a creat un pat care i-ar putea trezi chiar și pe cei mai mari somnoroși.

Despre Colin Furze probabil ați mai auzit în trecut. Materialele sale de pe YouTube au devenit extrem de populare în ultimele luni. După ce a creat probabil cel mai rapid cărucior pentru copii, un set de gheare similare celor pe care le avea Wolverine și un echipament care îi permitea să meargă pe pereți, Furze s-a gândit să creeze acum un pat pentru cei care au probleme cu trezirea de dimineață. Deși pare o idee foarte interesantă, noul videoclip ne prezintă un dispozitiv un pic prea periculos pentru a putea fi folosit în condiții normale.

De ce spunem acest lucru? Deoarece atunci când e momentul să vă treziți, nu nu mai că vor suna ceasurile și vor fi declanșate claxoane de malini, dar patul se va ridica de la un capăt și vă va proiecta pe podea. După cum scriu cei de la BoredPanda, patul a fost asamblat în garajul lui Furze, acesta din urmă folosind, printre altele, un compresor normal și două pistoane.

Pentru a vedea mai multe videoclipuri realizate de britanic puteți vizita canalul lui de pe YouTube sau puteți accesa site-ul său, unde sunt disponibile mai multe informații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: