Dacă acest telefon Sony va fi confirmat, vom avea în sfârșit unul cu autonomie bună

Dacă acest telefon Sony va fi confirmat, vom avea în sfârșit unul cu autonomie bună

Dacă te-a dezamăgit Sony cu Xperia Z4, cum mie mi s-a întâmplat, atunci s-ar putea să iubești din nou această companie când vezi modelul Xperia P2.

Săptămâna trecută, Sony a anunțat în Japonia modelul Xperia Z4 cu dotări puțin mai bune decât modelul de anul trecut, dar nimic radical schimbat. Designul este același de la vechile versiuni: ramă de metal pe margine, spate din sticlă și este rezistent la apă.

Dotările hardware cuprind un ecran de 5,2 inci la rezoluție full HD, un procesor Snapdragon 810 și o memorie RAM de 3GB. Bateria este de 2.930 mAh și ar trebui să ofere o autonomie mai mult decât decentă, iar camera foto principală a rămas aceeași de 20 de megapixeli. Acest model este însă doar pentru Japonia, iar cel pentru Europa va fi adevărata surpriză.

Conform PhoneArena, Sony are în lucru un Xperia P2. Fie va fi un Xperia Z4 lansat la nivel mondial, fie va fi un model nou, care să-i dea o nouă imagine. Are un ecran de 5,2 inci full HD, un procesor Snapdragon 810 tot cu 3GB de memorie RAM și are spațiu de stocare de 32GB. Totuși, camera foto ar fi una de 12 megapixeli, cu un obiectiv de 25mm și diafragmă f/2, care poate înregistra video 4K, iar cea frontală ar fi de 5 megapixeli. De asemenea, și aceasta e adevărata dotare surpriză, are o baterie de 4.240 mAh într-un corp cu o grosime care începe de la 8,9mm și se oprește la 10,9mm.

Telefoanele Xperia Z3 de anul trecut, modelul mare și cel Compact, au impresionat prin autonomie, dar cu o așa baterie telefonul va fi liderul suprem. Până acum, doar Motorola și-a dotat telefonul Droid Turbo cu o baterie de 3.900 mAh, cea mai mare de pe piață. Noul Xperia fi prezentat până la finalul lunii mai, dar ține cont că sunt dotări neoficiale.

 

Citește și: