Cum te ajută Google Photos să câștigi spațiu pe telefon

Cum te ajută Google Photos să câștigi spațiu pe telefon

De fiecare dată ai emoţii când ştergi filme şi fotografii pentru a câştiga un pic de spaţiu, dar Google Photos reuşeşte să te scape de acest stres.

A trecut aproximativ o săptămână de când cei de la Google, în cadrul conferinţei , au anunţat noul lor serviciu gratuit intitulat . Acesta vă permite să vă salvaţi toate fotografiile şi clipurile pe care le aveţi, fără limită de spaţiu, pe serverele gigantului din Mountain View. Din start au fost lansate aplicaţii Google Photos pentru cele mai populare platforme. În contextul în care nu mai există nici un serviciu similar pe piaţă, Google s-ar putea să fi dat lovitura.

În ceea ce priveşte aplicaţiile pentru realizarea backup-ului de pe smartphone sau tabletă, acestea sunt uşor de folosit şi nu necesită un manual pentru a profita de toate funcţiile oferite. Cu toate acestea, la câteva zile după lansarea lor, a fost descoperită o nouă funcţie utilă ascunsă in-app. Aparent, Photos vă ajută să câştigaţi un pic de spaţiu pe telefon prin ştergerea, cu acordul vostru, a fotografiilor şi filmelor pe care le-aţi urcat deja în cloud.

Având în vedere că backup-ul capturilor voastre foto-video se desfăşoară automat, este foarte probabil ca întreaga voastră colecţie de conţinut să ocupe simultan spaţiu online şi offline. Din acest motiv, atunci când începeţi să rămâneţi fără spaţiu pe aparat, aplicaţia Google Photos se oferă să vă facă un pic de curăţenie. În acest mod, nu vor fi şterse imaginile mai noi de 30 de zile.

google photos-backup