Cum să slăbești cu ajutorul tehnologiei: aplicații și gadgeturi care te scapă de kilogramele în plus

Cum să slăbești cu ajutorul tehnologiei: aplicații și gadgeturi care te scapă de kilogramele în plus

Sărbătorile au trecut, bunătățile s-au terminat, la fel și vacanța. Totuși, mulți dintre noi s-au trezit cu câteva kilograme în plus după mesele festive. Dacă te întrebi cum să slăbești cât mai repede și mai sănătos, noi îți oferim o serie de variante care implică tehnologia.

cum sa slabesti

Smartphone-ul a devenit un partener de nădejde în viața de zi cu zi. E cel mai bun companion la drum lung, arătându-ne direcția potrivită, și cel mai bun ajutor de bucătar în bucătărie. Smartphone-ul poate fi, de asemenea, și antrenorul nostru personal. Cum să slăbești cu ajutorul lui? Cu ajutorul unor aplicații create special pentru acest lucru.

Am selectat mai jos trei aplicații care te ajută să dai jos kilogramele în plus și să ai un stil de viață mai sănătos. Și dacă acestea nu te mulțumesc, poți oricând să optezi pentru unul dintre accesoriile inteligente de mai jos, pentru un control mai precis al greutății.

Cum să slăbești cu ajutorul acestor trei aplicații

Am ales trei aplicații care te vor ajuta să slăbești într-un mod distractiv și sănătos. Una are rolul de a te motiva să te ții de dietă, alta de a te ajuta să faci cele mai eficiente fizice, iar ultima te va face să alergi mai mult și mai repede.

My Diet Coach – Weight Loss

My Diet Coach este o aplicație care vrea să fie partenerul tău de dietă. Te va ajuta să mănânci mai sănătos și să nu cedezi tentațiilor, te va trece peste momentele grele când te afli în supermarket și ești înconjurată de dulciuri și grăsimi și îți va reaminti să bei mai multă apă și să mănânci mai multe fructe.

Este gratuită și o poți descărca de aici (Android) sau de aici (iOS).

7 Minute Workout Challenge

Pentru cei care au timp să meargă la sală, recomandăm aplicația 7 Minute Workout Challenge. Cuprinde un program complet de exerciții care te ajută să îți tonifici întreaga musculatură și să fii în cea mai bună formă. În plus, acest program îți ocupă numai șapte minute în fiecare dimineață, așa că nu va trebui să te trezești mai devreme sau renunți la ceafea.

O poți descărca de aici (Android) sau de aici (iOS).

Zombies, Run!

Există numeroase aplicații care să te ajute atunci când ieși la alergat, însă Zombies, Run! iese în evidență mulțumită faptului că transformă o activitate care, deși e foarte sănătoasă, poate fi foarte plictisitoare. Aplicația te aruncă în mijlocul unei apocalipse zombie, iar tu trebuie să alergi cât de repede poți pentru a depăși hoardele de morți vii. Zombies, Run! te introduce în atmosferă cu ajutorul unor povești și îți spune cât de repede și mult ai alergat folosindu-se de GPS.

Găsești aplicația aici (Android) și aici (iOS).

cum sa slabesti zombies run

Cum să slăbești cu ajutorul acestor trei gadgeturi

Anul 1014 a fost anul smartwatch-urilor și al brățărilor inteligente. Aceste dispozitive conectate nu numai că ne ajută să rămânem mereu la curent cu emailul sau rețelele sociale, ci ne și pot ajuta și motiva să slăbim. Am selectat trei dispozitive inteligente care te pot ajuta să slăbești.

Fitbit Aria

Cu toate că mai devreme am vorbit despre ceasuri și brățări inteligente, începem această listă cu un cântar conectat. Fitbit Aria este un cântar inteligent care îți spune greutatea, indicele de masă corporală, dar și procentul de grăsime din organism. Toate aceste date sunt stocate imediat în cloud și le poți accesa oricând, pentru a-ți verifica progresul.

Îl puteți cumpăra de aici.

Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit este unealta perfectă pentru cei care vor să aibă la încheietură un partener de fitness. Este capabil să înregistreze diverse tipuri de activități (ciclism, alergare) și este dotat și cu un senzor pentru măsurarea pulsului, pentru a fi sigur că nu depășești măsura.

Samsung Gear Fit

Îl găsiți aici, la un preț foarte bun.

Motorola Moto 360

Motorola Moto 360 este cel mai bun smartwatch pe piață la ora actuală și rulează versatilul sistem de operare Android Wear. Îți oferă acces la nenumărate aplicații și notificări, dar poate fi și un bun partener pentru sesiunile de alergare și fitness, fiind capabil să înregistreze și abilitatea fizică. Spre deosebire de Gear Fit, Moto 360 se potrivește bine și la blugi și la trening, dar și la costum, așa că îl puteți purta fără probleme zi de zi.

Îl puteți cumpăra de aici, la reducere.  

Citește și: