Cum să cumperi aplicații pentru Android fără a folosi cardul

Cum să cumperi aplicații pentru Android fără a folosi cardul

Orange le permite de acum utilizatorilor să achiziționeze jocuri și aplicații pentru Android de pe Google Play Store fără a mai folosi cardul bancar.

Acum poți plăti jocurile și aplicațiile preferate din Google Play direct pe numărul tău Orange. Pentru asta, trebuie să ai un smartphone cu sistem de operare Android și să ai o conexiune de internet activă. Apoi vei putea descărca aplicațiile și jocurile dorite, iar tarifarea acestor produse se va face direct din creditul de pe numărul tău PrePay sau pe următoarea ta factură Orange

Astfel, de acum încolo ai acces mult mai ușor la cele peste 1.000.000 de jocuri și aplicații. Pentru orice client Orange PrePay, contravaloarea aplicațiilor sau jocurilor cumpărate va fi retrasă din creditul, iar dacă acesta are un abonament Orange taxa va apărea pe următoarea factură

Valoarea maximă a fiecărui joc și aplicație descărcată de pe Play Store nu poate depăși 70 lei fiecare, iar limita lunară este de 225 de lei. Cei care au mai descărcat aplicații din Google Play pentru care au folosit ca mijloc de plată cardul bancar, pentru a alege plata pe factura Orange a aplicațiilor sau jocurilor dorite, trebuie să parcurgă anumiți pași.

După ce a fost selectată aplicația sau jocul, se face click pe cumpărare, iar apoi pe săgeata de lângă preț. Aceasta vă va afișa diversele metode de plată, dintre care trebuie selectată facturarea prin operatorul de telefonie mobilă. După ce sunt introduse datele personale trebuie apăsat butonul ”Accept”, urmat de ”Cumpărați”. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial Orange.

 

Citește și: