Cum arăta Skype în 1947

, 14 Feb, 16:05

Mulțumită programelor de genul Skype, e foarte ușor să ca cei dragi să te vadă, indiferent de distanță. Totuși, lucrurile nu au fost întotdeauna atât de simple. 

Primul serviciu comercial de videochat a fost lansat în 1960, și era văzut ca o modalitate futuristă de vedea și a semna contracte fără ca părțile implicate să fie toate în același loc, potrivit Gizmodo.

Totuși, tehnologia respectivului serviciu exista încă din 1947. Ea a fost folosită de directorii de la Chevrolet pentru a semna un contract cu Dumont.

Evenimentul a fost relatat în Alexandria Times-Tribune, un cotidian din Indiana, SUA. ”Un contract semnat simultat de ambele părți implicate, prin televizor, cu toate că acestea se aflau la mai mult de 200 de mile distanță, a fost posibil mulțumită unui nou mediu de comunicare”, se arată în publicație.

Partea ciudată la această poveste este că, în 1947, oamenii își imaginau că viitorul va fi în televizor. În zilele noastre, televizorul este doar un mediu de difuzare, nu o tehnologie de comunicare.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail