Cum ar fi să cumpăraţi un joc de Monopoly cu bani reali în cutie?

Cum ar fi să cumpăraţi un joc de Monopoly cu bani reali în cutie?

Pentru a celebra 80 de ani de în Franţa, cei de la Hasbro vor înlocui banii virtuali din cutia unor jocuri ediţie limitată cu bani reali.

Mergând de la o premisă incredibilă de simplă, cum ar fi să descoperiţi bani reali în cutia de Monopoly, cei de la Hasbro au decis să celebreze într-un mod unic aniversarea a 80 de ani de la lansarea primei ediţii în Franţa.

Toţi cei care au jucat Monopoly măcar o dată în viaţa lor şi-au pus această problemă. Având în vedere teancurile semnificative de bancnote din cutia jocului, este imposibil să nu te gândeşti la posibilitatea înlocuirii banilor virtuali cu bancnote cât se poate de reale. Aceasta a fost şi ideea celor de la Hasbro, deţinătorii licenţei pentru popularul joc de masă.

Astfel, pentru a celebra 80 de ani de Monopoly în Franţa, Hasbro va lansa o ce va fi produsă în doar 30.000 de exemplare. Dintre acelea, 80 de unităţi vor avea diverse cantităţi de bani reali. O singură cutie va avea înlocuite toate bancnotele, pentru un total de 20.580 de euro. Alte zece cutii vor avea 300 de euro în bancnote de 20 de euro,  50 de euro şi o singură bancnotă de 100 de euro. Restul de 69 de cutii vor avea 150 euro în bancnote de 10 şi 20 de euro. Deşi va fi imposibil de aflat prin diverse artificii care dintre cele 80 de cutii vor ascunde bancnote reale, este drăguţă referinţa la 80 de ani de Monopoly.

,,Am vrut să facem ceva unic. Când am întrebat clienţii francezi, aceştia ne-au spus că vor să găsească bani reali în cutiile lor de Monopoly.” Florence Gaillard, brand manager Monopoly în Franţa, a argumentat într-un mod cât se poate de plauzibil ideea din spatele gestului neobişnuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: