Cu o baghetă și un telefon te transformi în vrăjitor

, 09 Aug, 11:59

Seria Harry Potter a avut un impact enorm asupra generației actuale. Cei care încă visează la baghete magice, se vor bucura când vor vedea gadgetul Maguss Wand. 

Cu toate că bagheta Maguss Wand nu îți va face prietenii să leviteze, vă va ajuta să vă distrați într-un mod cu totul inedit.

Gadgetul face parte dint-un proiect de pe Kickstarter și va veni la pachet cu un senzor de tip țintă și cu o aplicație pentru telefon. Maguss Wand este un joc complex care vrea să aducă competițiile de vrăjitorie în viața reală. Utiilizatorii trebuie să miște bagheta în diferite tipare pentru a face vrăji, iar ceilalți jucători vor fi afectați (în aplicație).

Pe măsură ce devii mai priceput, avansezi în nivel și capeți acces la vrăji cu totul noi. Fiecare vrajă declanșează un sunet special pe telefonul adversarului, ca să îți dai seama ușor dacă ai lovit ținta sau nu.

Ca să devină realitate, proiectul trebuie să strângă 66.000 de dolari și mai are o lună la dispoziție pentru a o face. Pentru cei dispuși să ajute campania de pe acum, prețul Maguss Wand este de aproximativ 120 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail