Cu GIGA Selfie nu vei mai avea nevoie de un selfie stick

Cu GIGA Selfie nu vei mai avea nevoie de un selfie stick

Selfie stick-ul ar putea deveni istorie. Australia le oferă acum turiștilor săi selfie-uri impresionante, făcute de la sute de metri depărtare.

Tourism Australia a lansat recent serviciul de selfie supradimensionat ca parte a unei campanii menită să atragă turiștii japonezi. Un target mai bun nici că se putea, având în vedere obsesia asiaticilor de a face cât mai multe poze atunci când sunt în vacanță.

Pentru a beneficia de un „GIGA Selfie”, acesta fiind numele dat de agenția de turism, turiștii trebuie să stea într-un loc dedicat și să folosească o aplicație care activează camera aflată în depărtare. Apoi, aceștia pot descărca un scurt filmuleț care pornește ca fiind un cadru apropiat, dar care se extinde pentru a dezvălui peisajul din jur.

În anul 2014, Australia a fost a șasea destinație din topul celor preferate de japonezi, cu mai mult de 320,000 de vizitatori.

„Campania GIGA Selfie va crește notorietatea Australiei în rândul japonezilor prin fotografiile făcute de aceștia”, declară John O’Sullivan, directorul de la Tourism Australia.

Chiar dacă este o campanie concepută pentru a atrage publicul asiatic, oricine se poate bucura de un selfie impresionant. Așadar, pozele plicticoase din vacanțe pot ajunge de domeniul trecutului.

Etichete: