Cu Barisieur, trezitul cu noaptea-n cap nu a sunat niciodată atât de bine

Cu Barisieur, trezitul cu noaptea-n cap nu a sunat niciodată atât de bine

Mirosul de cafea proaspătă este una dintre plăcerile dimineții. Singura, dacă mă întrebați pe mine. Partea proastă este că trebuie să te trezești și să ți-o prepari singur, dacă nu ești destul de norocos să fii trezit cu o ceașcă de cafea la marginea patului.

Ei bine, dacă nu are cine să te răsfețe dimineața, acum ai putea avea parte de un ceas deșteptător care te trezește în cel mai frumos mod posibil: îți prepară cafeaua.

Proiectat de Joshua Renouf, deșteptătorul „Barisieur” ește visul devenit realitate al oricărui băutor de cafea. Acesta fierbe apa, o toarnă peste cafeaua măcinată, păstează rece frișca sau laptele și o îndulcește cât să fie exact pe gustul tău.

Deșteptătorul este construit din lemn de nuc, oțel inoxidabil și vase de sticlă. Mai mult de atât, este și deștept. Acesta îți tolerează tabieturile matinale. Dacă iți place să mai moțăi ceva timp după ce a sunat alarma, poți seta ceasul să înceapă prepararea cafelei după treizeci de minute după ce ai oprit-o. Dacă vrei cafeaua imediat, ceasul va fi setat să prepare cafeaua perfectă la cinci minute după ce te-ai trezit. Iar dacă ești chiar încăpățânat și nu vrei să te trezești după ce a sunat alarma, poți activa manual funcția de preparare a cafelei, iar aceasta va fi gata când tu vei fi în sfârșit pregătit să deschizi ochii.

Deșteptătorul nu e bun doar cu tine. Îi pasă chiar și de telefonul tău. Astfel, acesta este echipat cu un port USB la care șă-ți încarci telefonul.

Totuși, pregătirile pentru cafeaua de dimineață trebuie să le faci singur. Trebuie să pui cafeaua, apa și laptele. Poate acesta va deveni un ritual care va transmite minții și corpului că e timpul să te relaxezi.

Citește și:
Etichete: