03 oct. 2015 | 10:00

Cu Assassin’s Creed Syndicate veți cheltui bani și după achiziţie

Gaming
Cu Assassin's Creed Syndicate veți cheltui bani și după achiziţie

Spre surprinderea fanilor seriei Assassin’s Creed, imimentul Syndicate va incorpora achiziţii in-app menite să vă ajute să parcurgeţi mai rapid jocul.

Trecând peste DLC-urile achiziţionabile separat în aproape fiecare joc nou de proporţii, care introduc o varietate foarte mare de misiuni şi alte forme de conţinut digital, nimeni nu se aştepta să investească 50 – 60 de euro într-un joc nou doar pentru a fi întâmpinaţi de achiziţii in-app sau microtranzacţii. Assassin’s Creed Syndicate vrea să schimbe acest lucru. Cei de la Ubisoft tocmai au confirmat că aceasta va fi reţeta fundamentală care va sta la baza noului titlu.

Francois Pelland, directorul de dezvoltare al Assassin’s Creed Syndicate, într-un interviu acordat celor de la IGN, a confirmat noua funcție, încercând pe cât posibil să-i justifice prezenţa şi beneficiile pentru jucători. În principiu, achiziţiile in-app sunt acolo pentru a permite persoanelor, care nu au prea mult timp să experimenteze jocul, să experimenteze cea mai mare parte a povestii într-o perioadă mai scurtă.

Pe de altă parte, Pelland a ţinut să menţioneze că, deşi vor exista achiziţii in-app în joc, gamerii se vor putea bucura de tot ce are de oferit noul titlu fără să investească nici un ban în plus după ce l-au cumpărat din magazin. În teorie, o mare parte dintre jocurile care funcţionează pe sistemul achiziţiilor in-app nu te obligă să investeşti bani reali în ele, dar în funcţie de modul în care acestea sunt introduse in-game s-ar putea să atragă suficient de mult încât să nu rezişti tentaţiei. Depinde doar de Ubisoft dacă în Assassin’s Creed Syndicate acestea vor fi sau nu ostentative.

,,Assassin’s Creed Syndicate va include opţiuni plătite pentru a câştiga timp şi a accelera progresul. Modelul pentru Assassin’s Creed Syndicate este foate similar cu cel din Black Flag, permiţând jucătorilor care nu au timp suficient să exploreze lumea imensă a jocului creată de noi, să poate totuşi achiziţiona cele mai puternice echipamente şi obiecte din joc.” Rămâne să vedem pe pielea noastră dacă respectivele achiziţii in-app vor afecta negativ povestea jocului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele