Creatorii Unreal Tournament anunță Bullet Train pentru Oculus

Creatorii Unreal Tournament anunță Bullet Train pentru Oculus
03:22 25.09.2015

Dacă ar să ne luăm după primul trailer, Bullet Train va aduce o ploaie de gloanțe utilizatorilor de Oculus Touch. 

Experientele de realitate virtuală ce vor fi oferite în următoarea perioadă par foarte promițătoare, în contextul numărului semnificativ de anunțuri din cadrul Oculus Connect 2. A doua conferință anuală de realitate virtuală a adunat zilele trecute la Los Angeles o varietate foarte mare de companii și dezvoltatorii independenti interesații de viitorului experiențelor VR, mai ales de modul in care vor putea monetiza acest nou trend in divertisment.

Printre participanți s-au numărat și cei de Epic Games, o echipă de ingineri și minți creative care în trecut și-au făcut un renume prin jocurile din seria Unreal Tournament sau Gears of War, doar ca în ultimii ani să se rezume la finisarea și comercializarea motorului grafic Unreal.

În respectivul context, oficialii Epic Games au venit pe scenă pentru a anunța un nou titlu VR de super acțiune. Acesta va fi fi intitulat Bullet Train și va fi creat din start pentru kitul Oculus Touch, o combinație dintre Rift și două controllere sensibile la mișcare menite să simuleze într-un mod cât se poate de realist interacțiunea cu diverse arme, cu mediul înconjurător și cu inamicii. Printre particularitățile care vor încerca să transforme Bullet Train într-o experiență memorabilă se numără soluții de teleportare și eschive prin bullet time.

Primul pe scena de la Oculus Connect 2 a fost CEO-ul Epic Games. Tim Sweeney, un entuziast al curentului de realitate virtuală, același individ care în luna februarie a acestui an spunea într-un interviu ca VR-ul va schimba lumea. Pentru a vă face o opinie despre Bullet Train urmăriți cu atentie trailerul de mai sus și imaginați-vă cum va fi să vă aflați în mijlocul acțiunii. Singurul lucru care lipseşte este mai lipseşte este TV.

loading...