Creatorii Rock Band 4 și-au lăudat singuri jocul în review-urile de pe Internet

Creatorii Rock Band 4 și-au lăudat singuri jocul în review-urile de pe Internet

Deși review-urile sunt împărțite în privința calității Rock Band 4, creatorii săi se pare că sunt foarte mândrii, având în vedere că în spatele anonimaului, l-au lăudat online.

Jocurile de ritm, precum Guitar Hero și Rock Band au luat o pauză foarte lungă în ultimii ani. Cu toate acestea, în 2015, atât Harmonix, cât și Activision s-au decis să lanseze episoade noi. Primul dintre ele poartă numele de Guitar Hero Live, iar al doilea este intitulat Rock Band 4. La prima vedere, relansarea seriilor se pare că a fost un succes, iar vânzările inițiale sunt satisfăcătoare.

Din păcate, cei de la Harmonix, creatorii Rock Band au câlcat un pic strâmb când vine vorba de promovarea noului lor titlu. În urma unor investigații realizate de niște membri ai comunității Reddit, a ieșit la iveală faptul că mai mulți angajați ai dezvoltatorului american și-au lăudat jocul prin review-uri pe Amazon. Situația a devenit și mai dramatică în momentul în care comportamentul îndoielnic a fost confirmat de Harmonix printr-un comunicat oficial.

,,Harmonix a clarificat în regulamentul de politică internă referitor la postarea de review-uri despre propriile produse pe site-uri de retail, și am cerut ca review-uri existente fie să fie editate pentru a identifica faptul că au fost scrise de angajați Harmonix, fie să fie șterse în totalitate. Deși credem că review-urile scrise de câțiva dintre angajații noștrii au fost sincere și nu rău intenționate, ca studio nu credem că se pretează astfel de acțiuni. Apreciem feedback-ul de la comunitate și luăm relația cu fanii noștrii în serios.

În continuare, gestul respectiv poate fi clasificat ca inadmisibil, dar este de apreciat faptul că oficialii companiei nu s-au ascuns după deget și au ieșit în față cu niște declarații. La momentul redactării acestui material, câteva review-uri au fost șterse deja sau au fost modificat pentru a clarifica situația autorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: