Acest Aladdin modern s-a plimbat prin New York pe un „covor” electric

Acest Aladdin modern s-a plimbat prin New York pe un „covor” electric

Dacă până acum ți se păreau banale costumele de Halloween, un tânăr din New York o să te facă să te gândești mai bine.

Poate una dintre cele mai inedite apariții a fost tânărul pe care îl puteți vedea în video. Nu numai că a fost întruchiparea lui Aladdin, cunoscutul personaj din 1001 de nopți, dar a avut și „mijlocul de transport” care l-a făcut faimos pe acesta.

Costumul a fost creat de echipa PrankvsPrank, cunoscută pentru farsele publicate pe YouTube. Pentru a pune în practică ideea creării unui covor fermecat, a fost folosit un skateboard electric, numit Boosted Board, ca mijloc de locomoţie a personajului, potrivit Science Alert.

Skateboard-ul funcţionează cu ajutorul unei baterii de tip litiu-ion, care alimentează mecanismul. Acesta  poate propulsa placa la o viteză de până la 32 km/h. Pentru a crea impresia unui covor fermecat, echipa a setat echipamentul să funcţioneze la o viteză mai redusă. Controlul asupra skateboard-ului se poate face prin mutarea greutăţii corporale dintr-o parte în alta a plăcii, dar poate fi controlat de la distanţă, prin intermediul unui sistem acţionat prin Bluetooth.

Skateboard-ul a fost acoperit cu un material de culoare roşie, pentru a crea senzaţia că personajul se deplasează folosind un covor adevărat. Aladdin-ul modern s-a aventurat apoi pe străzile oraşului New York, pentru a le arăta trecătorilor o variantă „orientală” de sărbătorire a Halloween-ului.

Citește și: