Cine câştigă un test foto pe nevăzute între Galaxy S6 şi iPhone 6?

Cine câştigă un test foto pe nevăzute între Galaxy S6 şi iPhone 6?

în încercarea de a obţine o comparaţie obiectivă între abilităţile de captură ale , cei de la PhoneArena au realizat un test pe orbeşte.

Deja de câţiva ani, cei de la PhoneArena şi-au făcut un obicei din a folosi opinia cititorilor pentru realizarea de clasamente între smartphone-uri, tablete sau camere foto pornind de la nişte imagini imortalizate de acestea. În contextul în care respectivele capturi nu sunt afişate pe site însoţite de denumirea camerei cu care au fost realizate, astfel de .

De această dată este vorba de un test între Galaxy S6 şi iPhone 6 folosind cadre identice generate în aceleaşi condiţii de lumină şi, pe cât posibil, aceleaşi setări. În urma unei analize atente a rezultatelor, vizitatorii site-ului au decis în proporţie covârşitoare că S6 este mai potent. Din cele aproximativ 30.000 de persoane, 27.063 au votat pentru Galaxy S6 şi doar 3.033 au considerat că fotografiile realizate cu iPhone 6 sunt mai frumoase, luminoase sau încărcate de detalii. Discrepanţa este uimitoare. Aproximativ 90% dintre participanţii la test au lăudat creaţia celor de la Samsung.

În altă ordine de idei, întregul set de fotografii îl găsiţi la această adresă. Astfel, vă puteţi şi voi forma propria opinie pe marginea subiectului. Dacă e să fiu sincer, nu trebuie să fiţi experţi fotografi pentru a vedea că Galaxy S6 are o cameră mai bună, mai ales în condiţii de iluminare scăzută. Capturile sunt pur şi simplu mai clare şi mai încărcate de detalii. Deşi acest aspect ar trebui să conteze mai puţin, încercaţi să aveţi în vedere faptul că iPhone 6 are o cameră principală e 8 megapixeli, în timp ce Galaxy S6 face saltul până la 16 megapixeli.

samsung galaxy s6 vs iPhone 6

Citește și: