Chinezii au parte de un nou trailer Star Wars

Chinezii au parte de un nou trailer Star Wars
17:38 10.12.2015

Cu aproape o săptămână până la debutul filmului Star Wars: The Force Awakens în cinematografele din toată lumea, chinezii au parte de un nou trailer.

Nu au mai rămas decât opt zile până la debutul filmului Star Wars: The Force Awakens, iar cei de la Disney ne oferă acum un nou trailer. Asta în condițiile în care, cu ceva timp în urmă, J.J. Abrams a promis că nu vom mai avea parte de noi imagini. Trailerul se pare că a fost lansat doar în China și conține mai multe imagini noi decât ne-am fi așteptat să vedem în acest moment.

Astfel, Abrams riscă să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și alți regizori înainte: aceea de a dezvălui prea multe informații în legătură cu filmul. Diverse personaje din film își fac apariția, putem vedea din nou Millennium Falcon, iar Finn se luptă cu un stormtrooper a cărui armă pare a fi suficient de puternică pentru a respinge o sabie laser.

Star Wars: The Force Awakens este primul film din populara serie scris și regizat de J.J. Abrams, aceeași persoană care s-a aflat în spatele noilor filme Star Trek, ajunse în cinematografe în ultimii ani. De asemenea, este primul fără implicarea directă a lui George Lucas, creatorul primelor șase filme. Premiera mondială va avea loc pe 18 decembrie și îți poți rezerva bilete aici.

loading...