Cele mai noi laptopuri HP. Ce alegi când nu vrei un gadget chinezesc

Cele mai noi laptopuri HP. Ce alegi când nu vrei un gadget chinezesc

Cele mai noi laptopuri HP pot fi o alternativă foarte bună la dispozitivele puse la dispoziție de marile companii chinezești, cum ar fi Lenovo și Asus (Taiwan). 

Companiile asiatice au ajuns să domine piețele de tehnologie, fie că ne referim la televizoare, laptopuri sau telefoane.

Asta nu înseamnă că americanii nu mai fac treabă bună, iar cele mai noi laptopuri HP dovedesc că puterea de procesare mare și calitatea construcției nu sunt caracteristici rezervate numai laptopurilor Asus, Lenovo sau Acer.

Am aruncat un ochi peste lista cu cele mai noi laptopuri HP din oferta eMAG și am ales câteva gadgeturi pentru toate gusturile și nevoile.

Cele mai noi laptopuri HP – HP 15-P253NQ

HP 15-P253NQ este un dispozitiv pentru cei care vor o putere de procesare mare, o construcție premium și un preț decent. Vorbim despre un laptop capabil să facă de toate, de la browsing și procesare word, la unele jocuri și procesare video. Are un ecran de 15,6 inch cu rezoluție HD (probabil singurul minus), un procesor performant Intel Core i7 5500U și o placă video dedicată Nvidia GeForce 840M cu 4GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 1TB, iar memoria RAM a laptopului este de 16GB. Prețul este unul foarte bun, iar HP 15-P253NQ dispune chiar și de o reducere de 500 lei. Îl puteți cumpăra de AICI.

cele mai noi laptopuri hp p25

HP EliteBook 840 G1

Modelul EliteBook 840 G1 este unul dintre cele mai noi laptopuri HP. Vorbim, de fapt, de un ultrabook cu ecran de 14 inch și rezoluție 1600×900, destinat persoanelor care sunt mereu în mișcare și care nu vor să-și rupă spinarea cărând un laptop enorm după ei. Cântărește 1,58kg, dar nu face rabat de la performanță, fiind dotat cu un procesor Intel Core i5 și o memorie RAM de 4GB. Un plus de viteză îi oferă și SSD-ul de 256GB, care va ajuta la îndeplinirea rapidă a sarcinilor simple, cum ar fi browsingul sau editarea de fișiere text. Ultrabook-ul poate fi și un companion pentru distracție, ecranul fiind perfect pentru cei care vor să urmărească filme cât sunt în tren sau avion. Îl puteți achiziționa de AICI.

cele mai noi laptopuri hp g40

Cele mai noi laptopuri HP – HP 250 G3

HP 250 G3 face parte din gama mid-range a companiei americane. Vorbim despre un laptop pentru utilizatorii casnici care vor un dispozitiv pe care să stea pe Internet, să se uite la filme și să joace titluri care nu au o grafică foarte avansată. Poate fi un partener foarte bun la birou, având în vedere că este dotat cu un procesor Intel Core i5 de 1,7 Ghz și cu 4GB memorie RAM. Ecranul HD măsoară 15,6 inch, iar placa video este integrată, așa că nu putem vorbi despre un gadget pe care se poate face editare video, dar modificarea pozelor din vacanță prin intermediul Photoshop nu va pune niciun fel de problemă. Are un preț decent și îl puteți cumpăra de AICI.

HP 250, Catalog, Front, center facing

HP Stream 11 Pro

Lansat chiar la începutul acestui an, HP Stream 11 Pro este unul dintre cele mai noi laptopuri HP. Poate fi clasificat drept un netbook, având în vedere că are un ecran de numai 11 inch. Rezoluția este HD, iar gadgetul poate fi un prim laptop perfect pentru un copil, având în vedere și faptul că vine într-o gamă largă de culori. Dotările nu sunt deloc rele pentru un astfel de dispozitiv, în interior fiind echipat cu un procesor Intel Celeron și o memorie RAM de 2GB. Spațiul de stocare este principalul dezavantaj, deoarece este de numai 32GB, dar există un slot de card SD prin care se poate rezolva această problemă. Îl puteți cumpăra de AICI, dar prețul este cam piperat.

cele mai noi laptopuri hp stream

Cele mai noi laptopuri HP – HP Pavilion 11-N010NQ

Pavilion 11-N010NQ se aseamă ca dimensiuni cu Stream 11 Pro, dar este un dispozitiv mult mai avansat și mai flexibil, dacă este să ne uităm la specificații. Ecranul de 11 inch și rezoluție HD dispune de un panou capacitiv sensibil la atingeri și se poate da pe spate, pentru o experiență de vizionare și interacțiune cu totul nouă. HP Pavilion 11-N010NQ are și un procesor mai puternic, adică Intel Quad Core, dar și 4GB memorie RAM. Spațiul de stocare de 500GB este suficient pentru majoritatea utilizatorilor, iar configurația îl face un instrument perfect pentru munca light, în deplasare. Îl puteți cumpăra de AICI.

cele mai noi laptopuri hp pavilion