Cele mai căutate personalități pe Google în 2015: Florin Salam, Messi și Kim Kardashian

Cele mai căutate personalități pe Google în 2015: Florin Salam, Messi și Kim Kardashian

Acum puțin timp, scriam despre cele mai căutate lucruri pe Google anul acesta. Simona Halep, tragediile de la Colectiv și redacția Charlie Hebdo, Dacian Cioloș: acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare căutări. Totuși, se pare că lipsește cineva.

Cei de la Time au publicat un top al celor mai căutate personalități de pe Google în 2015. Pe lângă Simona Halep, Elena Udrea, Gabriel Cotabiţă, Vadim Tudor, Mihaela Rădulescu, Oana Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu, Dacian Cioloş, Robbie Williams şi Stephen Hawking se află, chiar pe o poziție fruntașă, manelistul Florin Salam.

Romania-Florin Salam

Dacă în România, oamenii au fost interesați de Florin Salam, în lume,primele locuri  sunt ocupate de Kim Kardashian și Lionel Messi. Kim Kardashian, care încă nu înțelegem de ce e celebră, a fost cea mai căutată peste tot, de la Franța până la Noua Zeelandă și Statele Unite. Messi a fost un subiect de interes în Cuba, Chad, Congo și nu numai, urmat îndeaproape de Cristiano Ronaldo. Nicki Minaj și Rihanna au fost cele mai populare în 13, respectiv 11 țări.

Florin Salam-cautari google 2015

Cei din Republica Moldova au vrut să știe cine e Vladimir Putin. Cei de la Time au publicat o hartă interactivă, care îți permite să îți satisfaci curiozitatea cu propriul cursor. Deocamdată, nu suntem siguri dacă topul Time ar trebui să ne amuze sau să ne îngrijoreze.