Cele mai bune site-uri de transfer de date

Cele mai bune site-uri de transfer de date

Am selectat pentru voi cele mai bune site-uri de transfer de date pe care le puteți utiliza în mod gratuit pentru a trimite fișiere ce depășesc capacitatea emailului vostru.

Cele mai bune site-uri de transfer de date dar și cele mai populare sunt folosite zi de zi de milioane de oameni pentru a trimite gratuit fișiere mari, ce depășesc capacitatea serviciului de email folosit.

Am făcut o listă cu câteva dintre cele mai bune site-uri de transfer de date pe care le găsiți în acest moment online și care vă lasă să trimiteți până în 2GB de informație gratuit și rapid.

Cele mai bune site-uri de transfer de date – transfer.ro

Transfer.ro a fost până de curând unul dinte cele mai bune site-uri de transfer de date gratuit, însă acum a introdus un tarif de 0,25 sau 0,2 euro pe transfer. Suma este modică și accesibilă, iar serviciile sunt de înaltă calitate.

În plus, plata o puteți face foarte simplu prin SMS. Dezavantajul ar fi că nu puteți cumpăra accesul la un singur transfer ci minimum 20 de transferuri contra 5 euro. Cu toate astea, prețul tot este unul mic și serviciul merită.

Cele mai bune site-uri de transfer de date – fastupload.ro

Fastupload.ro este cu siguranță unul dintre cele mai bune site-uri de transfer de date de pe piață, având încă servicii gratuite în anumite limite: mărimea maximă a fișierului să nu depășească 1GB, timpul de stocare este de 3 zile, însă viteza maximă de download și upload este de 100 Mbps, la fel ca în cazul conturilor plătite.

Tarifele pentru transfer de date plătit sunt mici: 1 euro pentru 30 de zile sau 5 euro pentru 6 luni acces, iar în schimb primești stocarea pe termen nelimitat a fișierelor și transfer de fișiere până în 4GB.

Cele mai bune site-uri de transfer de date – fișierulmeu.ro

Îl putem încadra și pe fișierulmeu.ro între cele mai bune site-uri de transfer de date deoarece oferă posibilitatea de a trimite fișiere de până în 200MB în mod rapid, gratuit și fără să îți faci cont sau să te loghezi.

În plus, acest site oferă posibilitatea de a parola fișierele pe care intenționezi să le transferi. Fișierele sunt stocate automat timp de 30 de zile pe site, iar dacă transferul se face fără să ai cont, ele sunt șterse automat după 30 de zile de inactivitate.

Cele mai bune site-uri de transfer de date – dropsend.com

Unul dintre cele mai bune site-uri de transfer de date este dropsend.com care permite în mod gratuit să trimiți fișiere de până în 4GB. Cu toate că oferta lor este extrem de bună, din păcate nu poți trimite decât de 5 ori prin serviciul lor în mod gratuit pe lună.

Pentru serviciile plătite permit trimiterea de fișiere de până în 8GB, dar chiar și așa au limitat numărul de transferuri la 15 pe lună, contra 5 dolari, sau 45 la prețul de 9 dolari.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: