Cele mai bune aplicații românești pentru Android

Cele mai bune aplicații românești pentru Android

Am făcut o selecție cu cele mai bune aplicații românești pentru Android pe care cei mai mulți dintre noi le avem deja instalate în telefoane sau tablete.

Cu cât piața telefoanelor mobile și a tabletelor s-a extins mai mult, și vorbim despre cea care folosește sistemul de operare Android, cu atât au apărut mai multe aplicații.

Am ales cele mai bune aplicații românești pentru Android, în funcție de utilitatea, popularitatea și calitatea lor. Pe majoritatea cu siguranță le aveți deja instalate, dar aruncați o privire că s-ar putea să descoperiți și unele noi.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: Bitdefender Mobile Security

Aș începe cu una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android și poate și cea mai importantă atunci când ai un dispozitiv mobil cu acest sistem de operare. E foarte important să te protejezi de viruși și fișiere nedorite.

Cei de la Bitdefender sunt renumiți pentru soft-urile antivirus pentru calculatoare, dar sunt cât se poate de populari și cu aplicația antivirus pentru telefoane mobile. În plus, de la același producător, chiar dacă nu au un la fel de mare succes, găsiți și aplicații care să vă protejeze bateria sau sistem antifurt pentru telefon.

Găsiți una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android AICI.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: DEX

O altă aplicație dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android este una care conține dicționarul explicativ al limbii române.

Partea interesantă a acestei aplicații este că puteți trimite definiția unui cuvânt prin intermediul e-mailului unui prieten, sau pe chat-ul de Facebook. iar un alt aspect la fel de util este că poate fi folosită și offline.

Găsiți una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android AICI.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: OLX

Una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android și printre cele mai downloadate la noi în țară este OLX. Aplicația este concepută pentru a putea cumpăra și posta anunțuri de vânzare orice fel de obiecte.

Are o interfață intuitivă și e foarte ușor de folosit, o mulțime de filtre în funcție de care poți căuta anumite obiecte de cumpărat.

Găsiți una dintre cele mai bune aplicații românești  pentru Android AICI.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: Star Taxi

Star Taxi este o aplicație de mare succes dar care este disponibilă din păcate doar în câteva orașe, printre care București, Brașov, Timișoara, Chișinău. Oricum după succesul pe care l-a înregistrat este foarte probabil să se extindă în și mai multe orașe.

Cu ajutorul acestei aplicații îți poți comanda un taxi, însă îl poți alege pe cel mai apropiat de tine, poți să îl urmărești prin GPS unde este și scapi de așteptarea la telefon pentru a prinde o mașină în serile aglomerate.

Găsiți una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android AICI.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: CineMagia

Cinefilii și nu numai știu că CineMagia are una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android. Poți vedea cu ajutorul aplicației ce filme rulează și la ce cinematograf și este utilă nu numai pentru filmele pe care le vezi în oraș: include și un program TV și unul al teatrelor.

În plus, mai nou poți cumpăra biletele direct prin aplicație, iar la intrarea în cinematograf trebuie doar să scanezi codul de bare disponibil pe telefon.

Găsiți una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android AICI.

Cele mai bune aplicații românești pentru Android: Harta României

Una dintre aplicațiile îndrăgite și downloadate de multă lume este Harta României. Avantajul acestei hărți este că poate funcționa ca navigator GPS și este disponibilă și offline.

În plus, a fost updatată  și include hărți detaliate ale multor orașe mari din România.

Găsești AICI una dintre cele mai bune aplicații românești pentru Android.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: