30 dec. 2015 | 09:30

Cele mai atrăgătoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Gaming
Cele mai atrăgătoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Dacă ați așteptat până la această oră să puneți mâna pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea să reprezinte cea mai bună soluție.

În cazul în care vă aflați în posesia unei console Xbox și mai aveți câteva zile libere în următoarea perioadă pe care le puteți petrece jucându-vă, nu ocoliți magazinul virtual disponibil pe fiecare consolă. Pe Xbox Live a început în urmă cu ceva timp o lungă perioadă de reduceri ce durează 17 zile. În acest timp, ați fi putut să puneți mâna la prețuri foarte mici pe jocuri, aplicații, filme și seriale.

Prima săptămână de reduceri a început pe 22 decembrie, iar acum ne aflăm în cea de a doua săptămână. Spre deosebire de primele zile de oferte, acum aveți acces la unele dintre cele mai râvnite jocuri ale anului la prețuri foarte mici. Lista include, Fallout 4, Metal Gear Solid 5 – The Phantom Pain, Gear of War Ultimate Edition și nu numai.

Pentru a profita de oferte, nu sunteți sub nici o formă condiționați să fiți abonați la Xbox Live Gold. Dacă plătiți însă respectivul abonament, prețurile reduse scad cu alte 10 procente. Ca urmare, s-ar putea să fie o investiție mai bună ca, măcar pentru o lună, să investiți într-un abonament Xbox Gold.

Perioada reducerilor săptămânale pe Xbox Live și Xbox Store se va încheia pe 7 ianuarie 2016. Până pe 31 decembrie 2015, în zilele rămase veți mai avea parte suplimentar de o campanie intitulată Daily Deals. Respective oferte vor fi detaliate din timp de Harry Hyrb de la Microsoft sau Major Nelson. Pe website-ul său veți putea afla toate detaliile campaniei, iar dacă vă veți autentifica cu contul vostru de Xbox Live veți vedea și prețurile afișate în moneda locală.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele