05 mart. 2015 | 13:46

Cel mai ușor mod prin care să achiți factura la Internet și cablu: La UPC plătești cu telefonul

ACTUALITATE
Cel mai ușor mod prin care să achiți factura la Internet și cablu: La UPC plătești cu telefonul

Dacă te-ai gândit că nu ai prea multe locuri în care să plătești cu telefonul, UPC face un pas înainte și le permite clienților să plătească așa.

Clienții UPC România, începând cu sfârşitul lui februarie 2015, vor avea plata prin telefon la dispoziție drept modalitate de plată a serviciilor de Internet, televiziune şi telefonie. Cei interesați să folosească această modalitate vor trebui doar să își instaleze o aplicație, să își creeze un cont și să înregistreze un card bancar în acest cont.

În 2014, tranzacțiile de pe smartphone și tablete procesate prin platforma pe care UPC o va folosi de anul acesta s-au dublat față de anul precedent. Mai mult, cea mai mare tranzacție procesată prin aplicație a ajuns la peste 250 euro. Este însă o valoare similară cu cea din 2013, procesată pentru facturi de utilități. Mai mult, anul trecut aplicația mobilPay Wallet a fost integrată în MasterPass, serviciul digital global de la MasterCard.

UPC România a ales drept aplicație integrarea cu mobilPay Wallet, prima platformă completă de plăți mobile din România și dezvoltată de Netopia mobilPay. UPC este și primul operator important de televiziune și Internet prin cablu din România care introduce plățile mobile. Aplicația a fost lansată în martie 2013 și este disponibilă în magazinele App Store și Play Store pentru iOS, respectiv Android.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele