Cel mai mic supererou ajunge pe marile ecrane din România pe 17 iulie [VIDEO]

Nu că ne-am lăuda, dar clipul ăsta cu Ant-Man nu-l veți mai vedea în altă parte. Premiera e pe 17 iulie și tot atunci veți putea citi și un review al filmului. http://playtech.ro/?p=229208

Posted by playtech.ro on Saturday, July 11, 2015

Etapa următoare din Universul Cinematografic Marvel aduce pentru prima dată pe marele ecran un membru-fondator al Răzbunătorilor, odată cu filmul „Omul-Furnică”, realizat de Studiourile Marvel.

Filmul „Ant-Man / Omul-Furnică” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 17 iulie 2015, fiind proiectat în format 2D, 3D, IMAX 3D şi 4DX.

Dotat cu abilitatea extraordinară de a se micşora ca dimensiuni, dar a creşte ca forţă, hoţul iscusit Scott Lang (Paul Rudd) trebuie să-şi accepte eroul interior şi să-l ajute pe mentorul său, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), să protejeze de o nouă serie de ameninţări secretul ascuns în spatele costumului său spectaculos de Om-Furnică. Confruntându-se cu obstacole aparent de neînvins, Pym şi Lang trebuie să ducă la bun sfârşit un jaf care va salva lumea.

Mai sus puteți urmări un clip video obținut în exclusivitate, iar sătpămâna viitoare vom avea și un review pentru Ant-Man.

 

Octavian Palade
11:10 11.07.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video