Cel mai mare magazin online de haine din Cehia ajunge și în România cu un model inedit

Cel mai mare magazin online de haine din Cehia ajunge și în România cu un model inedit
15:11 10.11.2015

ZOOT, liderul pieței de e-commerce de modă din Cehia, se lansează astăzi în România cu un model de business care își propune să schimbe percepția cumpărătorilor despre shoppingul online.

ZOOT.ro aduce în fața publicului român mai bine de 250 de branduri, dar și noutatea magazinelor de tip Try & Buy, denumite “Cabine de Fericire”.

Toate produsele dorite de pe ZOOT.ro pot fi comandate online, cu opțiunea selectării mai multor mărimi sau culori din același model, pentru ca apoi întreaga comandă să poată fi probată în Cabinele de Fericire. Clientul va plăti doar ceea ce i se potrivește, la fel ca în retailul clasic offline.

În misiunea sa de a elimina barierele pe care e-commerce-ul le ridică în mod clasic, fiecare comandă făcută pe www.zoot.ro va fi livrată gratuit în Cabinele de Fericire sau la adresa dorită de cumpărător în termen de 48 de ore în București și maxim 72 de ore în țară. Totodată, în cazul în care cumpărătorul dorește să returneze produse, va avea la dispoziție 90 de zile pentru a face acest lucru în mod gratuit.

În prezent, există două Cabine de Fericire ZOOT în București (Bd. Elisabeta nr. 40 și Sos. București Nord nr. 14 în Pipera Plaza), urmând ca până la finalul anului în curs șa mai fie inaugurat un al treilea astfel de magazin. Planurile de expansiune ale ZOOT pentru anul 2016 includ deschiderea mai multor Cabine de Fericire în diferite orașe din țară.