Cel mai mare card microSD a fost anunțat, dar probabil că n-ai nevoie de el

Cel mai mare card microSD a fost anunțat, dar probabil că n-ai nevoie de el

iPhone n-a avut niciodată slot pentru card microSD, dar pe Android și pe Windows Phone poate că ți-ai dori acest model. Are 512GB și din iulie poate fi cumpărat, dar s-ar putea să fie mai scump decât gadgetul în care îl folosești.

La Mobile World Congress din Barcelona de anul acesta, SanDisk a anunțat că are un card microSD de 200GB. Aproape trei luni mai târziu, vestea pare depășită cu ani buni. Compania Microdia are deja un card microSD de 512GB, primul de acest fel, și se numește Microdia Xtra Elite, deoarece este… extra și pentru elite.

Cardul va fi disponibilă din luna iulie, suportă standardul UHS şi promite rate de transfer de până la 300MB/s. Chiar dacă le promite nu înseamnă că se apropie prea des de ele, dar oricum va avea o viteză mare. Dacă, totuși, îl vrei, ține cont că utilizează standardul Secure Digital 4.0 și nu este disponibil pe foarte multe dispozitive. Altfel, rata de transfer ajunge la 150MB/s, când e folosit pe un dispozitiv vechi.

Bun, e cel mai mare, vine în iulie, dar costă 1.000 de dolari, informează CNET. Compania se așteaptă să fie preferat și cumpărat de fotografii profesioniști care au nevoie de așa ceva și să nu-și găsească prea curând loc într-un Android pe care ții muzică și videoclipuri. Dacă vrei așa ceva, ai mai putea aștepta unul-doi ani și prețul o să scadă.

Microdia card microSD de 512GB

 

Citește și:
Etichete: