Cel mai ciudat selfie stick arată ca o mână incredibil de lungă

Cel mai ciudat selfie stick arată ca o mână incredibil de lungă

Dacă citești această știre, șansele să deții un selfie stick sunt destul de mari. Totuși, punem pariu că nu arată ca cel din imaginea de mai jos. 

A trecut mai bine de un an de când selfie stick-urile au devenit ubicue. Le-am văzut la concerte, pe stradă, la serviciu și la școli.

Fotografia mea de profil de pe Facebook, cu toate că îmi este rușine să recunosc asta, este făcută cu un selfie stick. Probabil și a ta. Cu toate astea, cu toții am sperat că acest trend va dispărea și că ne vom întoarce cu toții la fotografiile făcute în oglinda de la baie.

Totuși, la fel ca și PC-urile, se pare că selfie stick-urile nu sunt pe moarte, ci se transformă.

O dovedește un nou tip de accesoriu care arată exact ca un braț incredibil de lung. Fiind ușor jenat de bățul metalic lung cu care își făcea fotografii, un chinez cu pseudonimul Mansoon a creat un selfie-stick cel puțin ciudat.

El a cumpărat două brațe de manechin de pe Amazzon și le-a unit și modificat astfel încât să pară că un braț gigant ține telefonul deasupra capului.

Mansoon a trebuit, apoi, să-și modifice și hainele pentru a putea folosi ciudatul băț de selfie și noi stăm și ne întrebăm dacă chiar a meritat efortul.

Totuși, dacă aveți nevoie de instrucțiuni, le găsiți aici. Noi încă așteptăm ca dronele să devină mai accesibile, pentru a ne face selfie-uri de la înălțime.

selfie stick mana

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: