Cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din România

Cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din România

În showroom-ul lor din Crângași, cei de la eMAG au deschis primul Apple Shop din România.

Prin deschiderea acestui magazin, se pare că eMAG dorește să ofere clienților săi o experiență Apple autentică, prin design-ul implementat, modul de prezentare al produselor și staff-ul special instruit. Ar trebui să clarificăm faptul că acesta nu este similar unui Apple Store, ci, mai degrabă, incintei unui ”premium reseller”.

„La eMAG ne dorim să oferim clienţilor o experienţă foarte bună de cumpărare printr-o gamă variată de produse, preţuri bune și oferte excelente în evenimentele de cumpărături, livrare rapidă şi servicii bune de retur. Prin deschiderea Apple Shop în showroom-ul eMAG aducem experienţa Apple consumatorilor români”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

De la eMAG Apple Shop vor putea fi achiziționate aproape orice produse marca Apple, de la MacBook, iPhone, iPad și iMac la accesorii. În plus, în showroomul Crângaşi din București, clienții vor putea testa produse complementare cu gadgeturile brandului, de la partenerii autorizați Apple: drone, boxe, cântare, dar și căști Beats.

eMAG Apple Shop

 

De asemenea, eMAG Apple Shop va găzdui și evenimente speciale, cum ar fi lansări de produse, prezentări și sesiuni de training pe zona de tehnologie. Mai mult decât atât, eMAG va garanta asistența pentru repararea produselor Apple prin intermediul service-urilor autorizate de la noi din țară. O listă completă a acestora poate fi găsită aici.

Conform declarațiilor lui Iulian Stanciu, produsele Apple reprezintă nu mai puțin de 10% din totalul vânzărilor efectuate de eMAG. Noul spațiu comercial, însă, ar urma să garanteze o creștere de aproximativ 30% a acestora, un rol important fiind jucat și de secțiunea Apple Shop care va fi integrată cu magazinul online al celor de la eMAG.

Dacă aveți de gând să vă cumpărați un produs Apple, astăzi este, probabil, cea mai bună ocazie pentru a face asta, eMAG oferind reduceri cuprinse între 15 și 25% pentru majoritatea dispozitivelor lansate de compania din Cupertino. Din păcate, acestea nu sunt disponibile și în magazinul online, astfel că va trebui să faceți un drum până în Crângași dacă vreți un iPhone 6 de 16GB la 2.500 de lei.

Citește și: