Cea mai mică cască Bluetooth din lume e un gadget demn de James Bond

Cea mai mică cască Bluetooth din lume e un gadget demn de James Bond

Casca Motorola Moto Hint este un gadget foarte interesant, mulțumită dimensiunilor foarte reduse. Acum, o campanie de Kickstarter promite să aducă o cască și mai mică, denumită Dot. 

UPDATE: Kickstarter a oprit finanțarea căștii Dot. S-ar părea că inițiatorii campaniei ar fi ”împrumutat” designul, funcționalitățile și conceptul pentru cască de la o mică companie chinezească. Un reprezentant al startupului a declarat că, de fapt, cele două firme ar colabora pentru casca Dot, însă nu a prezentat suficiente dovezi.

Căștile Bluetooth sunt foarte utile: ne scapă de cablurile supărătoare care se agață și de nevoia de a scoate telefonul din buzunar când primim apeluri. Totuși, au o mare problemă – ne fac să arătăm ca și cum am fi niște roboți din filmele din anii ’80.

Dot vrea să rezolve acest lucru și a strâns deja peste 300.000 de dolari, semn că va ajunge în curând pe piață.

Dot este cea mai mică cască Bluetooth din lume și este compatibilă cu telefoane cu Android, dar și cu cele cu iOS. Cântărește numai 3,5 grame, ceea ce înseamnă că nu vă va incomoda chiar dacă o purtați toată ziua, și oferă o autonomie de nouă ore în convorbire și șase ore de ascultat muzică.

O singură cască Dot va costa 59 de dolari, iar sistemul stereo va ajunge la 79 de dolari. Casca va ajunge la cei care o comandă în luna septembrie.

Citește și: