02 iul. 2015 | 14:42

Acest puști termină Super Mario World în 20 de minute și legat la ochi [VIDEO]

VIDEO
Acest puști termină Super Mario World în 20 de minute și legat la ochi [VIDEO]

Nu știu despre voi, dar eu mi-am petrecut copilăria cu ochii larg deschiși și picioarele încrucișate sub mine, cu maneta în mână și cu Mario pe ecranul televizorului cu tub care îmi provoca dureri de cap. Nu am reușit niciodată să termin toate nivelele, dar acest tânăr a făcut-o de atât de multe ori încât nici nu mai are nevoie să se uite la ecran pentru a salva prințesa.

Utilizatorul de Twitch pangaeapanga a reușit să mă lase cu gura căscată, terminând, în 23 de minute, tot jocul Super Mario World legat la ochi.

Panga este cunoscut pentru clipurile sale de speedrunning (n.red. – terminarea jocurilor în timp record), dar pentru video-ul de mai sus, el nu s-a grăbit deloc.

Reușita lui Panga demonstrează că, indiferent despre ce ar fi vorba (baschet, patinaj artistic etc.), dacă facem un lucru de foarte multe ori, acesta devine un automatism. Practic, el a jucat Super Mario World de atât de multe ori încât degetele lui au învățat întreaga ”coregrafie” și nu mai au nevoie de îndrumarea ochilor.

Filmulețul a devenit viral pe Youtube.