Cât costă Huawei P8 odată cu lansarea oficială în România

Huawei P8 a fost lansat oficial în România pe 27 mai și este telefonul emblemă pe care compania îl va avea timp de un an. Playtech a avut deja review cu telefonul, dar acum am aflat și prețul oficial la care va fi vândut în România.

Huawei P8 are un ecran de 5,2 inci la o rezoluție full HD, folosește un procesor Kirin cu opt nuclee, produs de Huawei, și mai are 3GB de memorie RAM. Este un smartphone pe care îl “simți” precum un Ascend P7 actualizat. Are un ecran de 5,2 inci full HD IPS, folosește 3GB de memorie RAM și 16 sau 64GB spațiu de stocare (în funcție de versiune, căci și procesorul diferă).

Huawei P8 suportă dual SIM folosind slotul cardului microSD și camera foto este de 13 megapixeli, optimizată pentru fotografii în situații de luminozitate scăzută. Cea frontală este de 8 megapixeli, având și câteva beneficii pentru pasionații de selfie. Încă de anul trecut Huawei a avut cameră de 8 megapixeli pe față. Compania îl aduce în România la un preț recomandat de 500 de euro.

Îl găsești în oferta eMAG la un preț de puțin peste 2.400 în versiune de 16GB. Există în aceeași ofertă un Huawei P8 Lite, mai ieftin, dar și cu dotări ceva mai slabe.

Huawei P8 este cel mai bun telefon al companiei. Este construit din aluminiu și devine acest iPhone pentru iubitorii de Android. Spunem totul pe site: http://playtech.ro/2015/huawei-p8-review/

Posted by playtech.ro on Wednesday, May 20, 2015

Huawei P8 a fost lăudat cu un sistem de stabilizare a imaginii de două ori mai bun decât cel de pe iPhone. Este mai bun, uneori se simte ca fiind de două ori mai bun și cu siguranță este mai eficient. După ce Ascend P6 a impresionat prin subțirime și design, P7 prin construcție, preț și opțiunile camerei foto, acum P8 este un rezumat bun al parcursului Huawei în ultimii ani. Face poze bune, arată bine și performanța este lăudabilă.

Review-ul Playtech pentru acest telefon este aici: Huawei P8 – Un Android pentru iubitorii de iPhone

17:58 28.05.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video