Carcasa modulară Moscase îți face telefonul mai inteligent [VIDEO]

Carcasa modulară Moscase îți face telefonul mai inteligent [VIDEO]

Despre telefonul modular am auzit destule detalii până acum și știm că Google lucrează la el. Dar astăzi am auzit și despre carcasa modulară. Se numește Mosecase și îți poate face telefonul mai deștept decât este deja.

Carcasele pentru smartphone nu sunt, de cele mai multe ori, motiv de entuziasm pentru pasionații de gadgeturi. De obicei, ele fac un singur lucru: îți protejează telefonul de șocuri. Totuși, din când în când, câte o companie mai mare sau mai mică vine cu o carcasă care poate fi numită cu ușurință gadget.

În cazul de față vorbim despre Mosecase, o carcasă care ar putea deveni realitate prin intermediul unei campanii de Kickstarter.

Mosecase poate face multe lucruri și aduce un plus de utilitate smartphone-ului. Spuneam la început că este o carcasă modulară. Asta înseamnă că este formată din două bucăți: una are rolul de a proteja telefonul, iar cealaltă poate îndeplini diverse funcții.

Există cinci module cu scopuri diferite.

Rocker, de exemplu, adaugă un set de difuzoare puternice telefonului, pentru pasionații de muciă.

Booster mărește autonomia și spațiul de stocare, fiind, practic, un acumulator portabil pe care îl ai mereu la îndemână și, în același timp, hard disk portabil.

Collector îi permite telefonului să se încarce folosindu-se de puterea soarelui.

Breathalyzer funcționează pe principiul unui etilotest, măsurând volumul de alcool din organism.

Creatorii Moscase speră să strângă 150.000 de dolari pentru a scoate carcasa pe piață.

Citește și: