Un leak dezvăluie când vor începe reducerile de Sărbători pe Steam

Un leak dezvăluie când vor începe reducerile de Sărbători pe Steam
12:23 18.12.2015

Grație celor de la PayPal, știm când vor debuta reducerile de Sărbători pe site-ul celor de la Steam.

Ca întotdeauna, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, cei de la Steam vor oferi o serie de reduceri importante la numeroase jocuri pe magazinul lor online. Data oficială la care reducerile vor fi disponibile, necunoscută până de curând, a fost publicată de cei de la PayPal prin intermediul unei fotografii pe internet. Astfel, se pare că vă veți putea achiziționa jocuri la ofertă de pe Steam începând cu 22 decembrie.

Reduceri Steam

Informația a apărut pe un banner de pe site-ul PayPal, pe care îl puteți vedea mai sus. După cum scriu cei de la Polygon, am putea să ne așteptăm la un sistem identic celui introdus pe parcursul lunii noiembrie. Astfel, noi jocuri vor beneficia de reduceri în fiecare zi, iar acestea din urmă ar putea fi disponibile pe tot parcursul săptămânii. De asemenea, dacă este să le dăm crezare celor de la Shacknews, perioada de reduceri ar putea lua sfârșit pe 30 decembrie.

Aplicația de Steam a avut parte de un update important pe 24 noiembrie. Acesta a venit cu un nou mod de utilizare a controllerului Steam, ce se numește ”Mouse Region.” Acesta va permite ca touchpad-ul să fie configurat astfel încât mouse-ul să poată accesa o anumită regiune a ecranului într-un mod cât mai rapid.

Etichete:
loading...