Când ai putea avea la încheietură un Apple Watch

Când ai putea avea la încheietură un Apple Watch

Analiștii estimează că Apple Watch, primul smartwatch produs de compania americană, ar putea fi lansat în luna martie a acestui an.

Mai este foarte puțin timp până la lansarea mult-așteptatului Apple Watch. Conform celor de la MacRumors, primul smartwatch produs de Apple ar putea fi lansat în luna martie a acestui an. Cu toate acestea, până la momentul oficial al lansării pe piață, cei de la Apple ar putea furniza mai multe detalii în legătură cu ceasul inteligent.

Numărul de modele Apple Watch livrate anul acesta ar putea fi de aproximativ 2,8 milioane. Chiar și așa, ar putea apărea probleme datorită numărului mare de comenzi care ar putea fi plasate. De asemenea, producția anumitor componente este mai grea, fapt ce ar putea contribui la situația dificilă.

Apple Watch nu este, însă, singurul dispozitiv care urmează a fi lansat. Noul MacBook Air de 12 inci ar putea fi și el scos pe piață în prima jumătate a acestui an. Analiștii s-au pronunțat și asupra vânzărilor pe care Apple ar putea să le facă în primul sfert financiar. Astfel, numărul de iPhone-uri livrate ar putea atinge cifra de 61 de milioane, în timp ce numărul de iPad-uri ar atinge 10 milioane. Să sperăm că predicțiile acestea se adeveresc, iar Apple va face noi anunțuri în legătură cu viitorul smartwatch.

Citește și: