Calculatorul perfect de perete: când va fi lansat Surface Hub

Calculatorul perfect de perete: când va fi lansat Surface Hub

Cei de la Microsoft se mândresc de mult timp cu Surface Hub, un PC inovator ce poate fi pus pe perete, rulează o versiune modificată de Windows 10 şi are o diagonală generoasă.

În urmă cu aproximativ un an aflam primele detalii despre Surface Hub, deşi gigantul din Redmond a fost foarte reticent când a venit vorba de particularităţi legate de disponibilitate. Acum două luni, situaţia s-a mai clarificat, dar Microsoft a venit ulterior cu o corecţie afirmând că va amâna lansarea pe termen nedefinit din cauza unor probleme cu procesul de fabricaţie. Cu speranţa că noul termen va fi corect şi permanent, oficialii companiei americane au promis că Surface Hub va fi livrat începând cu 1 ianuarie 2016.

Microsoft a promovat încă de la început acest all-in-one ca fiind computerul perfect pentru o sală de conferinţă sub forma unei combinaţii creative între un PC clasic, un sistem de operare inovativ şi posibilităţi intuitive de interacţiune. Un preţ atractiv a fost de asemenea trecut pe lista priorităţilor.

Din păcate, Surface Hub nu va fi deloc ieftin. Modelul de 55 inci, ce va avea la bază un Intel Core i5 de ultimă generaţie va începe de la 7000 de dolari, în timp ce versiunea de 84 de inci, dotată cu un Core i7 va sări rapid până la 20.000 de dolari. Ca urmare, este puţin probabil să fie pe lista voastră de dorinţe pentru cadourile de Crăciun.

La capitolul software, toate sistemele din această gamă vor rula o versiune personalizată de Windows 10, vor veni dotate cu toate instrumentele pentru audio conferinţe şi video conferinţe, dar vor putea fi folosite şi pentru luat notiţe simultan de către mai multe persoane. Preinstalate vor fi versiuni personalizate de OneNote, aplicaţii Microsoft Office şi Skype for Business. Dacă vă veţi convinge directorul să investească în astfel de dotări hi-tech, este foarte probabil să aveţi cea mai modernă sală de conferinţe, iar acest aspect reprezintă cu siguranţă un motiv de mândrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: