Bugatti construiește un iaht care va costa două milioane de euro

Bugatti construiește un iaht care va costa două milioane de euro

Bugatti a intrat într-un parteneriat cu constructorul de bărci Palmer Johnson pentru a construi un iaht de lux. Acesta se va numi Niniette, după numele afectiv dat de Ettore Bugatti fetei sale Lidia.

Noul iaht de la Bugatti se va construi în trei modele distincte, ce vor începe de la 13m lungime, și vor avea aceleași linii de design cu care ne-am obișuit deja la faimoasa serie de automobile. Acestea vor fi cosntruite din fibră de carbon pentru a-i oferi rezistența maximă la fricțiune și, în același timp, să fie extrem de ușoare.

Palmer Johnson va construi coca navei cu inspirație din designul clasic al mașinilor Bugatti. Modelele Bugatti Type 57C Atalante și Type 41 Royale au fost folosite drept referință pentru construcția iahtului. Culoarea va fi un albastru închis și alb, reflectând stilul estetic adesea întâlnit pe mașinile Bugatti.

Versiunile disponibile vor începe cu modelul  PJ42 cu o lungime de 13 metri, modelul PJ63 cu o lungime de 19 metri iar cel mai mare va fi modelul PJ88. Numele modelelor vin, evident, de la Palmer Johnson și reflectă lungimea navei în picioare (feet).

Fiecare model va avea un mic salon în interior a cărui mărime va varia de la model la model. Interioarele vor putea fi echipate și modificate așa cum va dori clientul.

Nu se știe momentan de ce fel de motorizare vor beneficia iahturile de lux, dar mai mult ca sigur vor avea motoare Bugatti și vor permite atingerea unei viteze de 70km/h.

Bugatti construiește un iaht care va costa două milioane de euro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: