Bond e robotul capabil să scrie de mână exact ca voi [VIDEO]

Plecând de la ideea că scrisul de mână va fi în permanenţă personal, intim şi cu caracter, o echipă de dezvoltatori a anunţat Bond, un robot talentat la caligrafie.

Pe principiul lucrurilor vechi care revin la modă, eventual un pic schimbate, nimeni nu poate nega farmecul unei scrisori , cu stiloul sau un pix. Îmbrăţişând aceleaşi valori, o companie oferă un serviciu online pentru redactarea unor astfel de scrisori.

Partea fascinantă a întregii ecuaţii constă în faptul că la capătul stiloului, după cum veţi vedea în clipul de mai jos, se află un robot foarte talentat. Compania poartă numele de , iar website-ul de pe care puteţi începe să comandaţi astfel de creaţii este hellobond.com. O singură scrisoare trimisă în acest format atrăgător vă costă 3 dolari, la care, probabil, se adaugă costurile expedierii. Ca scrisul de mână în realitate, există foarte multe stiluri de scris la care puteţi apela.

bond robot caligrafie

Nikola Tesla sau Sigmund Freud reprezintă doar câteva posibilităţi la capitolul „redactori“. Cei care cunosc stilul de scris al acestora, vor fi cu siguranţă fascinaţi să vadă o scrisoare ce pare cât se poate de autentică. Cu un pic de răbdare, suficient de multe mostre trimise şi un buget pe măsură, până şi scrisul vostru de mână poate fi folosit de robotul celor de la Bond pentru redactarea unor scrisori.

Deoarece sunt convins că adopţia unui astfel de serviciu poate crea dependenţă, la 200 de dolari vă puteţi face un abonament cu un număr semnificativ de expedieri. Dacă vreţi să optaţi pentru utilizarea propriului scris de mână, veţi plăti 500 de dolari, dar măcar va fi inclusă în acest preţ şi o oră petrecută la sediul Bond din New York cu experţii în caligrafie ai companiei pentru a facilita transpunerea în format digital a stilului vostru caracteristic de manipulare a unui instrument de scris. Pentru a înţelege mai bine cât de performant este autorul efectiv al scrisorilor, urmăriţi clipul de mai jos.

Alexandru Puiu
10:05 18.01.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video