Black Friday 2015: PC Garage anunță reduceri pentru pasionații de gaming

Black Friday 2015: PC Garage anunță reduceri pentru pasionații de gaming

De Black Friday 2015, PC Garage anunță reduceri la aproape toată gama de produse, iar accesoriile și perifericele de gaming vor fi la ofertă specială. 

PC Garage, cel mai mare magazin online dedicat soluțiilor custom de PC-uri și gamingului local, sărbătorește în această toamnă 10 ani, de-a lungul cărora a evoluat de la garsonieră la showroom și la un site care deservește mii de clienți și sute de nevoi.

Inițiativa de a lansa PC Garage a fost a lui Gabriel Vasile, iar pe parcursul deceniului de activitate, magazinul și-a schimbat de șase ori sediul, având la dispoziție, în prezent, un showroom de peste 250 de metri pătrați, care este vizitat zilnic de aproximativ 300 de clienți.

De asemenea, în 2014, PC Garage a avut o cifră de afaceri de 129 milioane de lei, în creștere cu 43% față de anul precedent. În 2015, parcursul în primele trei trimestre indică o creștere de aproximativ 40% față de 2014.

Înainte de Black Friday 2015, PC Garage derulează o campanie specială: “Cumpără acum la preț de Black Friday”, care s-a bucurat de un succes foarte mare la cele două ediții de până acum. Între 2 și 19 noiembrie, magazinul le oferă clienților posibilitatea să cumpere la preț redus fără să aștepte evenimentul propriu-zis. Celor care au achiziționat produse în perioada campaniei li se va returna, în mod automat sub formă de voucher, diferența dintre prețul inițial și cel din „vinerea neagră”.

În ceea ce privește oferta de Black Friday 2015, PC Garage va avea reduceri semnificative la sute de produse din aproape toate categoriile. De asemenea, le va oferi clienților cea mai variată gamă de componente și periferice pentru gaming, adăugând ofertei și laptopuri dedicate gaming-ului pentru aceia care vor performanță și mobilitate. Și pentru cei care sunt mai îndrăgostiți de gadgeturi decât de gaming, PC Garage va oferi smartwatch-uri și brățări pentru fitness.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.