18 nov. 2015 | 15:32

UPDATE Black Friday 2015 la evoMAG: reducerile care vor fi disponibile la ora asta

ACTUALITATE
UPDATE Black Friday 2015 la evoMAG: reducerile care vor fi disponibile la ora asta

Black Friday 2015 la evoMAG vine cu promoții la peste 40.000 de produse, se arată într-un comunicat remis Playtech.

În perioada cu cele mai mai reduceri și evoMAG va avea oferte speciale. Black Friday 2015 la evoMAG se traduce prin reduceri de până la 83%.

Cele mai mari reduceri vor fi la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, aparate foto-video, software, imprimante și multifuncționale, echipamente de reţelistică, componente pentru PC și nu numai.

UPDATE: Reducerile evoMAG de Black Friday 2015 au fost publicate pe Internet. Le găsiți pe toate în lista de mai jos. Include, printre altele, o licență Panda Antivirus la numai 9 lei, o bicicletă redusă cu 44% și un laptop HP cu specificații decente la 999 lei.

Black Friday 2015 la evoMAG

Față de anul trecut, în promoția Black Friday 2015 la evoMAG au fost adăugate şi cele mai noi tipuri de produse precum cele din categoria sport și fitness, fashion și electrocasnice mari.

Aici puteți citi despre Black Friday 2015 la eMAG, iar aici avem o listă cu lucruri pe care să le evitați în Vinerea Neagră.

Retailerul online promite reduceri de până la 50% la smartphone-uri, 70% la electrocasnice și îngrijire personală și până la 83% discount la camere video de acțiune.

De asemenea, în zona IT, Black Friday 2015 la evoMAG va avea prețuri imbatabile: SSD de la 99 lei, antivirus de la 9 lei, laptopuri de la 499 lei, sisteme PC de la 699 lei.

La ce oră începe Black Friday 2015 la evoMAG

Magazinul online anunță că startul în goana pentru reduceri va fi dat vineri, la ora 00.00. Cei care fac primele comenzi de Black Friday 2015 la evoMAG, își vor primi produsele începând cu ora 8.00 dimineața.

”Totodată, vineri vom avea și showroom-ul deschis în intervalul orar 7.00 – 20.00 special pentru clienții care vor să își ridice comenzile și să bea împreună cu noi cafea la primele ore ale zilei. Vom face livrări vineri, sâmbătă, duminică, iar showroomul va fi deschis sâmbătă (08.00-20.00) și duminică (09.00- 18.00), astfel încât clienții să aibă posibilitatea să intre în posesia produselor cât mai rapid și să aibă o experiență de cumpărare cât mai placută., a declarat Cristina Oprea, manager general evoMAG.

[related]

Dincolo de optimizarea și discuțiile avute cu firmele de curierat, evoMAG s-a axat foarte mult și pe dezvoltarea continuă, atât vizual cât și funcțional, a paginii dedicate campaniei pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului: ”Pagina dedicată campaniei de Black Friday a fost optimizată constant în decursul a doi ani, ajungând să fie, la momentul actual, din punctul nostru de vedere, una din cele mai complexe și fluente landing page-uri pe care le-am creat. În spatele acesteia stau multe ore de dezvoltare bazate si pe feedback-ul primit de la clienți, aceștia fiind pentru noi motivul pentru care dorim să fim din ce în ce mai buni. Structura paginii este clară, ușor de urmărit, cu informații relevante și în timp real cum ar fi faptul că produsele au cadouri, serviciul de garanție extinsă sau notificari referitor la stoc”, a mai declarat și Roxana Nistor, marketing manager evoMAG.

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.