Black Friday 2015 la eMAG: televizoarele pe care să le cumperi la reducere

Black Friday 2015 la eMAG: televizoarele pe care să le cumperi la reducere

Black Friday 2015 la eMAG vine cu reduceri importante la diverse electrocasnice, iar televizoarele, sunt de departe cel mai popular produs de interes pentru consumatorul român.

În acest sens, Playtech vă aduce lista celor mai convingătoare televizioare pe care le puteți cumpăra din la lanțul de magazine eMAG cu ocazia acestui Black Friday.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar aici am ales cele mai bune reduceri eMAG de Black Friday

Reducerile eMAG de Black Friday au fost făcute publice printr-un newsletter trimis de companie. eMAG are în ofertă peste 650.000 de produse, iar dintre acestea am ales cinci dintre televizoarele pe care le puteți cumpăra la un preț avantajos.

Televizor LED Smart Samsung, 152 cm

Samsung 60JU6000 este un TV premium din ultima linie de produse Samsung, cu diagonala generoasa ce il face potrivit pentru o sufragerie mare sau o locatie comerciala.Vine din seria Smart de la Samsung, are Ecran LED de 152 cm cu rezolutie 4K, un procesor Quad Core foarte rapid, și are chiar și o interfață Smart Tizen UI cu aplicatii, jocuri si multimedia.

Cu o reducere urașă de 50% vă puteți imagina avantajul unui astfel de produs raportat la diagonala sa. Mai multe detalii despre televizorul la reducere puteți vedea AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – televizor LED Philips, 102 cm

Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG poți găsi și televizioare din afara gamei Smart TV care vin la prețuri extrem de avantajoase. Un asemenea caz este televizorul Philips 40PFH care vine cu o diagonală de 102 cm cu o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, și cu o luminozitate de 200 cd/m2.

Cu un contrast dinamic de 500.000:1 și 69 miliarde de culori datorită tehnologiei Digital Crystal Clear de la Philips, televizorul poate fi de departe un favorit în sezonul de Black Friday 2015 la eMAG. Mai multe despre acest aparat impresionant poți găsi AICI.

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm

Când vine vorba de Smart TV-uri accesibile ca preț, Black Friday aproape că este singurul moment în care ți le poți permite. Noul televizor Samsung, este cu această ocazie cel mai accesibil Smart TV din oferta Black Friday 2015 la eMAG.

Venind cu o diagonală de 80 cm, rezoluție Full HD de 1980 x 1080, conectivitate WiFi perfectă petru streaming de clipuri online, player USB integrat și tehnologie audio de la Dolby, televizorul de la Samsung este o adiție perfectă casei tale. Cu ocazia acestui Black Friday vei putea să prinzi noul televizor la o importantă reducere. Mai multe detalii despre aparat poți verifica AICI.

Black Friday 2015 la eMAG – televizor LED UTOK, 80 cm

Evident nu putem scăpa din vedere și cele mai accesibile televizoare din oferta Black Friday 2015 la eMAG. Deși nu este Smart TV, noul televizor de la UTOK vine cu tot ce ai putea găsi la orice alt televizor normal dar la un preț inegalabil. Plasat sub 600 de RON, UTOK vine cu o diagonală de 80 cm, rezoluție 1366 x 768 pixeli, și cu intrări precum USB 2.0 , HDMI 3 pentru intrare PC, cu un display de tip LED Backlit.

Pentru a nu pierde această ofertă, mai multe detalii despre televizorul UTOK puteți verifica AICI. 

Playtech vă ține la curent cu cea mai importantă perioadă de reduceri din an. Aici afli tot despre Black Friday 2015.