20 nov. 2015 | 04:32

Black Friday 2015 la eMAG: reducerile de care să profiți dacă vrei o tabletă

ACTUALITATE
Black Friday 2015 la eMAG: reducerile de care să profiți dacă vrei o tabletă

Black Friday 2015 la eMAG a sosit cu reduceri pentru toate nevoile și toate gusturile. În rândurile de mai jos am selectat reduceri la tablete de care să profiți de acest Black Friday.

De Black Friday 2015 la eMAG, cei care caută o tabletă au de unde alege. Multe persoane își doresc un astfel de dispozitiv, deoarece este ușor de cărat peste tot, este practic și distractiv.

Totuși, în momentul în care alegi o tabletă, trebuie să realizezi că un dispozitiv ieftin fie nu e fiabil, fie nu e suficient de puternic pentru a ”duce” cele mai noi jocuri și pentru a rula filmele  la rezoluție maximă. Din acest motiv, reduceriile de Black Friday 2015 la eMAG sunt un prilej bun pentru a-ți cumpăra o tabletă.

Am selectat, în lista de mai jos, câteva dintre cele mai bune tablete la preț redus de Black Friday 2015 la eMAG. Oferta completă eMAG este disponibilă aici.

Aici găsiți tot ce trebuie să știți despre Black Friday 2015, în format live text, iar aici am ales cele mai bunereduceri eMAG de Black Friday

iPad mini 2 la reduceri de Black Friday 2015 la eMAG

iPad mini 2 este una dintre cele mai reușite tablete scoase vreodată de Apple. Are un display retina de 8 inch și un procesor Apple A7 care încă face față cerințelor actuale. Designul este superb, iar prețul de pe eMAG este foarte bun. Puteți cumpăra tableta de AICI.

Samsung Galaxy Tab 4 la reduceri de Black Friday 2015 la eMAG

Samsung Galaxy Tab 4 este o tabletă cu dotări mid-range, dar care se descurcă bine și arată la fel de bine. Procesorul quad-core complementat de memoria RAM de 1,5GB sunt potrivite pentru jocuri casual și consum de filme, iar display-ul luminos cu rezoluție HD este plăcut de privit. Lansată anul trecut, tableta Galaxy Tab 4 poate fi cumpărată la preț special de Black Friday, de AICI.

ASUS ZenPad 10 Z300C la reduceri de Black Friday 2015 la eMAG

Gama Zen a avut mare succes anul acesta. Sub această denumire, ASUS a lansat ultrabook-uri, smartphone-uri, dar și tablete. ZenPad 10 Z300C are un display de 10 inch cu rezoluție HD. Este dotată cu un procesor Intel Atom și are 2GB memorie RAM. Face față bine la jocuri, la filme și poate fi considerat un dispozitiv bun atât pentru multimedia, cât și pentru productivitate. Găsiți tableta AICI.